Life

Dani Oțil, șocat de prețul unui șezlong pe Coasta de Azur. Mulți români mănâncă o lună întreagă de acești bani

Dani Oțil este șocat de cât costă un șezlong pe Coasta de Azur. Prezentatorul de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, cum a preferat să facă plajă în destinația exotică.
08.08.2022 | 15:29
Dani Otil socat de pretul unui sezlong pe Coasta de Azur Multi romani mananca o luna intreaga de acesti bani
Dani Oțil, uimit de cât costă un șezlong pe Coasta de Azur. Sursa foto: captură Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, se află într-o vacanță, în doi, în Coasta de Azur. Deși petrec timp frumos împreună și au un buget consistent față de alți români, ei au rămas uimiți când au văzut cât costă de închiriat un șezlong în destinația de vis.

Cât costă de închiriat un șezlong pe Coasta de Azur. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au preferat să stea pe un prosop

Dani Oțil a spus, într-o postare pe Instastory, că un șezlong de pe Coasta de Azur valorează nici mai mult nici mai puțin de 200 de euro. Celebrul realizator a ironizat situația și a dezvăluit că el și Gabriela Prisăcariu au preferat să stea comozi pe un prosop, fără să achite o sumă anume.

ADVERTISEMENT

”Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel. Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit.”, a spus Dani Oțil pe un Instastory.

Într-o altă postare, pe contul său de Instagram, Dani Oțil le-a răspuns celor care l-au criticat pentru că a plecat într-o vacanță luxoasă și fără fiul său, Luca Tiago. Faimosul prezentator a detaliat, amuzat, ce a aflat de când este în concediu:

ADVERTISEMENT

”După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil pe Instagramul său.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales, de această dată, să meargă în vacanță fără copil, lăsându-l pe micuțul Luca Tiago membrilor familiilor lor. Cei doi sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar de un an au devenit părinții unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Tot de un an, prezentatorul și fostul model s-au căsătorit. Și-au spus ”Da!” în condiții de pandemie și doar cu cei dragi alături. Nași le-au fost Roxana Ionescu, fosta ”mama natură” și soțul acesteia, Tinu Vidaicu.

De altfel, în timp ce pe Dani Oțil îl cunoaște o țară întreagă, datorită emisiunii lui, de pe Antena 1 ”Neatza cu Răzvan și Dani”, pe Gabriela Prisăcariu o știe mai puțină lume. Ea este un fost model al lui Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Cei doi s-au cunoscut pe platurile de filmare. Concret, Gabriela Prisăcariu ieșea de la o prezentare de modă, de la Antena 1, în rochie de mireasă, iar Dani Oțil tocmai ce-și terminase emisiunea. Acela a fost momentul când Dani Oțil a pus ochii pe frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT