Life

Dani Oțil, surprins în compania unei femei, chiar de soția sa. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil, filmat de Gabriela Oțil, soția sa, în preajma unei alte femei. Cum a reacționat fostul model când l-a surprins pe moderatorul de la Antena 1?
18.08.2023 | 15:35
Dani Otil surprins in compania unei femei chiar de sotia sa Cum a reactionat Gabriela Prisacariu
Cum a fost surprins Dani Oțil de soția sa, Gabriela, în preajma altei femei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Oțil se află în luna de miere, după ce în urmă cu două săptămâni s-au căsătorit și religios. Destinația aleasă este Grecia. Aici ei au parte de clipe romantice, memorabile pentru întreaga viață, dar și de clipe misterioase.

Cum a fost prins Dani Oțil ”în fapt” de Gabriela Oțil, în luna de miere

Gabriela Oțil, în timp ce se relaxa pe un iaht, la o distanță considerabilă de partener, îl vede brusc pe acesta discutând cu o altă femeie. Fostul model a pus mâna pe telefon și a imortalizat totul. În imagini, Dani Oțil sare de pe o stâncă, dar nu înainte de a purta un dialog cu o turistă.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Dani Oțil iese din apă, face un semn către femeia din fața lui că este ”ok”, iar aceasta sare la rândul său în mare. Ajuns lângă soție, realizatorul de la Antena 1, a trebuit să dea explicații. Tot el a și făcut public momentul misterios.

Cum a explicat Dani Oțil interacțiunea cu turista

Dani Oțil a avut un răspuns în stilul său caracteristic, plin de umor. A caracterizat secvențele ca fiind unele de infidelitate și că a sărit în apă ”să moară”, dându-și seama că a fost prins în fapt. Dani Oțil s-a declarat uimit că a ”supraviețuit”, iar turista a încercat să-i urmeze ”exemplul”.

ADVERTISEMENT

”Aici e nasol pentru că soția m-a prins că vorbeam cu o englezoaică din America. Spun englezoaică pentru că vorbea engleză. Aici îmi fac curaj să sar și când îmi dau seama că mă filmează soția mă arunc să mor.

Și nu am murit așa că turista văzând sinuciderea mea în direct a decis să se sinucidă și ea prin aruncare și a sărit și nu a murit nici ea”, a explicat Dani Oțil secvențele alături de turistă, într-un mod ironic. Mulți fani s-au amuzat apoi.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil și Dani Oțil, lună de miere fără fiul lor

Dani Oțil și Gabriela Oțil au mers în luna de miere fără fiul lor, Luca Tiago, în vârstă de doi ani acum. Cel mic a rămas acasă, în grija restului familiei. Peripețiile nu i-au ocolit pe cei doi când au pășit pe teritoriul elen. Au constatat că doar ei au ajuns la fața locului, nu și bagajele.

”Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a declarat Gabriela Oțil, ironică, într-un Instastory. Nu se știe dacă le-au recuperat, cert este că se bucură din plin de timpul frumos în doi.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil și Dani Oțil și-au unit destinele și în fața altarului, pe data de 30 iulie. Momentul a avut loc la doi ani de când și-au spus ”Da!” în fața stării civile. Slujba religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat pe marginea lacului Buftea.

ADVERTISEMENT
Tags: