Sport

Un fotbalist din Liga 1 vrea să dea marea lovitură: „Visul meu e să joc la Universitatea Craiova!”

Daniel Celea, fundașul Chindiei Târgoviște, recunoaște că visează să joace pentru Universitatea Craiova și speră să prindă un contract în viitorul apropiat.
28.12.2021 | 19:36
Un fotbalist din Liga 1 vrea sa dea marea lovitura Visul meu e sa joc la Universitatea Craiova
Un fotbalist din Liga 1 vrea să dea marea lovitură. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Revenit în țară la dorința lui Emil Săndoi, Celea va intra în ultimele șase luni de contract, ceea ce înseamnă că poate negocia cu orice club și că poate accepta oferta care i se potrivește mai bine.

Fundașul central speră să primească o ofertă din partea Universității Craiova, club care pe care îl susține încă din copilărie, recunoscând că ar fi un vis să evolueze pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Un fotbalist din Liga 1 vrea să dea marea lovitură

Daniel Celea va intra în ultimele șase luni de contract și a recunoscut că și-ar dori să evolueze pentru Universitatea Craiova, clubul său favorit încă din copilărie, după despărțirea de Chindia Târgoviște:

„Pentru mine a fost un an foarte bun 2021. După o perioadă mai nereuşită în Polonia, am profitat de oportunitatea de a veni în România şi am jucat aproape meci de meci, mi-am câştigat un nume la nivelul primei ligi.

ADVERTISEMENT

Dorinţa mea cea mare este să joc pentru Universitatea Craiova, pentru că visul copilăriei mele a fost să joc pe „Ion Oblemenco”. Sper ca în viitorul apropiat să se întâmple acest lucru”.

„Sunt convins că mi se va îndeplini visul!”

Daniel Celea a continuat și crede în șansele sale de a ajunge să îmbrace tricoul Universității Craiova: „Eu am încredere în mine şi sunt convins că, dacă voi fi sănătos şi voi juca, mi se va îndeplini acest vis, de a juca la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să fac un pas înainte, să mă lupt pentru titlu, să mă bat pentru trofee.

Am avut în vară o ofertă de la Rapid, dar mi-am dorit să am continuitate şi am rămas la Chindia. Mai sunt interese pentru mine, sunt impresari care mă sună, zvonuri multe, vreau să fac un pas înainte. Eu mai am şase luni de contract şi voi vedea unde voi merge”.

„Îmi doresc să rămân în Oltenia şi voi refuza orice altă ofertă, indiferent că ar fi din Bucureşti, dacă voi avea ocazia să vin aici.

ADVERTISEMENT

Orice jucător se gândeşte şi la echipa naţională, dar este destul de greu ca de la Chindia să fac pasul la naţională.

Un transfer la Universitatea Craiova şi o convocare la naţională ar fi ceva ideal pentru cariera mea” a declarat Daniel Celea, pentru Oltenia TV.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT