Sport

Daniel Ghiță, atac devastator la adresa lui Benny Adegbuyi! ”Lupii sunt animale deștepte”

13.01.2019 | 11:29
Daniel Ghita atac devastator la adresa lui Benny Adegbuyi Lupii sunt animale destepte

Luptătorul de K1 Daniel Ghiță a lansat un atac devastator la adresa lui Benny Adegbuyi, după ce acesta a pierdut prin KO în decembrie 2018 finala piramidei de la Rotterdam. ”Samuraiul” a făcut o postare pe contul său de Facebook în care a afirmat că finala de anul trecut a fost cea mai penibilă din istorie.

”Cea mai penibilă finală din istoria kick-boxului mondial! Jamal Vs Benny, 2018!  Să te umilească unul cu o singura mâna și să te facă knockout, după ce a luptat trei meciuri cu o mâna ruptă… nu poți să spui că ești cel mai bun. Da, l-a încasat cu o singură mână! Am dat azi un interviu unor jurnaliști din Olanda, care au admirat curajul de a spune lucrurilor pe nume! Acesta este adevărul”, a scris Daniel Ghiță.

Daniel Ghiță în timpul unui antrenament la sală
Daniel Ghiță în timpul unui antrenament la sală

Daniel Ghiță, atac devastator la adresa lui Benny Adegbuyi: ”Mă irită lupătorii ăștia feminizați”

”Când Benny se bucura public și a râs de mine, am tăcut și am așteptat. Acum, nu mai tac! E timpul să vorbim și să spunem ceea ce gândim. A fost o gală așa de penibilă de a râs o întreagă lume. Aș publica mesajele unor mari luptători, să vă faceți o idee. Porecla de Lupu trebuie schimbată. Nu pot insulta lupii… nu am cum să-i cobor, pentru că lupii sunt animale deștepte. De azi, o nouă poreclă: ‘Sac de box’ sau ‘one hand punching bag’. Nu mă pot decide. Alte sugestii ?”, a mai spus Daniel Ghiță

”Spun lucrurilor așa cum sunt în realitate. Ar trebui să facem toți asta! Să spunem lucrurilor așa cum sunt. Pe mine mă irită luptătorii ăștia feminizați, care se victimizează la TV pentru rating. Dacă le spui adevărul, și îmi permit să evaluez, începe drama că sunt ‘insultați’ și se victimizează la TV. Unde sunt luptătorii de altă dată? Unde?”, și-a încheiat Daniel Ghiță atacul la adresa lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi a fost învins prin KO în prima repriză în finala piramidei de la Rotterdam de marocanul Jamal Ben Saddik, care a luptat cu o mână mână ruptă. Imediat după acea întâlnire, Daniel Ghiță a râs pe rețele de socializare de Benny Adegbuyi.