Fotbal intern

Daniel Ghiță și-a ales favorita în meciul de baraj U Cluj – Hermannstadt! ”Vă bag pe toți în ring”

09.06.2019 | 08:46
Daniel Ghita sia ales favorita in meciul de baraj U Cluj  Hermannstadt Va bag pe toti in ring

Luptătorul Daniel Ghiță și-a ales favorita în meciul de baraj U Cluj – FC Hermannstadt, care va stabili ultima echipă care va evolua în sezonul viitor în Liga 1 Betano. Clujenii au terminat pe poziția a treia în Liga 2, după Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, în timp ce sibienii au încheiat pe locul șase în play-out-ul primei divizii scăpând de retrogradarea directă cu un gol marcat la ultima fază a întâlnirii decisive cu Dunărea Călărași.

Daniel Ghiță și-a ales favorita în meciul de baraj U Cluj – Hermannstadt: ”Dumnezeu cu voi!”

”Forța U Cluj! Vă iubesc și fără niciun dubiu: U Cluj câștigă! Dacă nu-i învingeți pe Hermanstadt, vă bag pe toți în ring. Ați înțeles? Dumnezeu cu voi! Doamne ajută!”, a scris Daniel Ghiță pe rețelele de socializare, anunțând astfel care este favorita sa în meciul de baraj U Cluj – Hermanstadt, care contează pentru promovarea/menținerea în Liga 1 Betano.

Prima manșă a întâlnirii dintre U Cluj și Hermannstadt se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Meciul ar fi trebui să aibă loc sâmbătă, dar cele două cluburi și deținătorii drepturilor TV au mutat cu o zi jocul, deoarece stadionul e închiriat pentru organizarea Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Returul este programat miercuri, 12 iunie, la Sibiu.

Daniel Ghiță în timpul unui antrenament

”O ultimă strigare în drumul nostru spre promovare”

Pătimașii fani clujeni au umplut orașul cu mesaje de susținere pentru echipa favorită, mai ales că se împlinesc 100 de ani de la înființarea clubului. ”Trăieşte clipa, susţinând echipa”, ”O ultimă strigare în drumul nostru spre promovare”, ”Luptă “U””, ”No, amu-i amu! Tot Clujul la meci”, sunt câteva dintre bannere, în timp ce pagina de Facebook a galeriei stă scris: ”Am intrat în febra meciului! Nu ai scuză dacă ratezi aşa ceva! TOT CLUJUL LA MECI!”.

În ultimele trei sezoane a existat mereu un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 Betano și de fiecare dată s-a impus formația de primă divizie. UTA Arad a pierdut primele două baraje, unul cu FC Voluntari și al doilea cu ACS Poli Timișoara, iar anul trecut Chindia Târgoviște a fost învinsă dramatic la loviturile de departajare de FC Voluntari.

Tags: