Sport

Daniel Niculae, anunț despre sancțiunile jucătorilor care au petrecut în club: „Amenzile sunt usturătoare”. Mai continuă Albu la Rapid?

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a făcut un anunț important despre cum vor fi pedepsiți Borza și Albu. Cei doi fotbaliști au petrecut în club după înfrângerea cu Iași.
26.02.2024 | 16:17
Daniel Niculae anunt despre sanctiunile jucatorilor care au petrecut in club Amenzile sunt usturatoare Mai continua Albu la Rapid
Daniel Niculae a venit cu noi detalii despre situația lui Borza și Albu după Poli Iași - Rapid 3-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a revenit cu detalii despre situația fotbaliștilor Andrei Borza și Alexandru Albu. Cei doi jucători ai Rapidului au mers într-un club din Iași după înfrângerea din Copou cu Poli, scor 1-3. Președintele giuleștenilor a dezvăluit că fotbaliștii nu au primit acordul din partea staff-ului pentru a părăsi hotelul în care au fost cazați.

Daniel Niculae, anunț despre sancțiunile jucătorilor care au petrecut în club după 1-3 cu Poli Iași: „Amenzile sunt usturătoare”

Andrei Borza și Alexandru Albu, titulari contra lui Poli Iași (1-3) nu au părut afectați de înfrângerea din Copou și au mers într-un club din Iași pentru distracție. Cei doi fotbaliști foarte importanți din angrenajul giuleștenilor au fost filmați, iar materialele video au apărut în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a dat detalii despre situația celor doi fotbaliști. Oficialul „alb-vișiniilor” a dezvăluit că Borza și Albu nu au primit acceptul pentru a părăsi cantonamentul. De asemenea, cei doi jucători au fost trimiși la echipa a doua și vor primi amenzi drastice. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că cei doi jucători vor rata cel puțin duelul cu UTA Arad.

„Indiferent cum s-ar fi întâmplat pe teren, indiferent de rezultatul meciului final jucătorii aflați în cantonament nu au voie să părăsească cantonamentul fără acordul cuiva din conducerea clubului sau a staff-ului. Mai ales ținând cont că peste 4 zile avem un alt meci.

ADVERTISEMENT

Nu au primit accesul nimănui. Dacă ar fi avut accesul cuiva, ar fi fost foarte clar pentru toată lumea și am fi știut și noi. Amenzile vor fi usturătoare.

„I-am exclus pe termen nelimitat. Sperăm să își învețe lecția”

Pe noi nu ne interesează atât de mult cât de usturătoare sunt amenzile sau penalitatea sportivă, pe cât încercăm să tragem un semnal de alarmă și să-i facem să învețe ceva din această poveste. Atât ei, cât și ceilalți jucători din lotul nostru.

ADVERTISEMENT

I-am exclus pe termen nelimitat, se vor antrena cu echipa secundă până când antrenorii vor decide să revină la antrenamentul primei echipe. Din punct de vedere financiar, vor suferi amenzi usturătoare. Sperăm să își învețe lecția. 

Nu mai contează ce a declarat la momentul respectiv (n.r. Alexandru Albu). Important este ca ei să își învețe lecția, mai ales că sunt jucători importanți pentru Rapid. Borza este un jucător aflat la începutul carierei și nu avea voie să facă așa ceva”, a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Decizia îi aparține lui Cristiano Bergodi: „Vom vedea dacă îi va reprimi la antrenamente”

Daniel Niculae a anunțat că Borza și Albu suferă pentru cele întâmplate. Fostul fotbalist din Giulești a sugerat că decizia de a-i reprimi la prima echipă a Rapidului pe cei doi fotbaliști îi aparține antrenorului Cristiano Bergodi.

„Un semnal de alarmă pentru toată lumea și o lecție pe care ar trebui să o învețe toți. Bineînțeles că regretă amândoi. Probabil au avut o discuție și cu Mister (n.r. Cristiano Bergodi). Vor mai fi discuții individuale cu amândoi.

Sper să își toarne cenușă în cap, i-am văzut că suferă foarte mult după ce s-a întâmplat. Vom vedea dacă Mister îi va reprimi la antrenamente”, a mai spus Daniel Niculae.

Mai continuă Alexandru Albu la Rapid?

Alexandru Albu este în ultimele luni de contract cu Rapid, iar după mai multe speculații privind un transfer la CFR Cluj, mijlocașul s-a aflat în negocieri cu clubul „alb-vișiniu” pentru prelungirea contractului.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua giuleștenii după escapada lui Alexandru Albu de la Iași. „Chiar nu trebuie să ne gândim la lucrul acesta. A greșit, a greșit destul de grav.

Este o decizie pe care o vom lua ulterior. Avem jucători under foarte buni care au demonstrat”, a concluzionat Daniel Niculae. Cătălin Cîrjan, Robert Bădescu, Omar El Sawy sau Bogdan Ungureanu sunt printre variantele U21 ale Rapidului.

ADVERTISEMENT