Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Albu, amendă istorică! Fotbalistul Rapidului plăteşte scump ieşirea în club. Exclusiv

Conducerea celor de la Rapid a luat o decizie de ultimă oră în cazul lui Alex Albu. Titularul din Giulești are o amendă istorică pentru fotbalul românesc.
27.02.2024 | 12:58
Albu amenda istorica Fotbalistul Rapidului plateste scump iesirea in club Exclusiv
Albu, amendă istorică! Fotbalistul Rapidului plăteşte scump ieşirea în club. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
27-02-2024
10:57

Alex Albu, amendă istorică pentru escapada de la Iași

Conducerea celor de la Rapid București a stabilit amenda pe care Alexandru Albu o primește după escapada de la Iași. Titularul giuleștenilor plătește scump ieșirea în club după înfrângerea din Copou.

„Am discutat cu cineva din conducerea Rapidului și vă pot spune 100% că amenda pentru Alexandru Albu este de 10.000 de euro. Aceasta este amenda pe care o va primi, a primit-o, dar probabil că va fi comunicarea oficială când va avea discuția cu Daniel Niculae”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Borza și Alex Albu sunt aproape să își afle pedeapsa după ce au ieșit într-un club din Iași din cantonamentul celor de la Rapid. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce se va întâmpla cu cei doi titulari, dar și ce amenzi urmează să primească din partea conducerii.

Rapid, decizie de ultimă oră în cazul lui Borza și Albu după „scandalul Iași”. Cât stau și ce amenzi urmează să primească

Poli Iași a oprit seria de succese consecutive a celor de la Rapid București în Copou. Înfrângerea a fost urmată de un scandal uriaș după ce Andrei Borza și Alexandru Albu au părăsit hotelul unde erau cazați giuleștenii și au mers în club la câteva ore după eșec.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit ce se întâmplă cu titularii de la Rapid București după „scandalul Iași”. Andrei Borza și Alexandru Albu nu vor juca în confruntarea cu UTA Arad din etapa următoare, iar amenda este 10% din salariul pe care îl vor încasa în luna februarie.

„Să începem și cu o exclusivitate, apropo de scandalul de la Iași cu Borza și Albu. Din informațiile FANATIK, astăzi se va da pedeapsa pentru Borza și pentru Albu, dar din informațiile FANATIK, Borza și Albu vor fi suspendați doar un meci, adică este vorba de partida de miercuri și vor fi amendați cu 10% din februarie.

ADVERTISEMENT

Au ajuns la concluzia din informațiile FANATIK că nu are sens să facă un ditamai scandalul într-un moment ca ăsta. Ei se bat pentru titlu și nu au nevoie de așa ceva. Mai este ceva, o să revin oricum la discuție, este underul. Nu este atât de simplu cu Borza, este regula cu underul.

Ieri a fost puțin emoțional ce s-a întâmplat la Rapid, așa cum se întâmplă la Rapid. Informațiile FANATIK sunt că Albu și Borza vor fi pedepsiți un singur meci și nu vor fi pe teren, nu vor fi în lot în partida cu UTA și amendați cu 10% din salariul pe luna februarie pe care fiecare jucător îl are.

ADVERTISEMENT

Sunt informații pe surse pe care le-am obținut de la cei de la Rapid, o să așteptăm azi sau o să încercăm pe parcursul emisiunii să obținem și o confirmare oficială a pedepsei, dar în zona asta va fi toată povestea”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în zilele de luni, marți și vineri.

Agentul lui Albu îi critică dur pe Dan Șucu și Daniel Niculae de la Rapid: „Așteptăm o discuție directă cu clubul”

Mihai Stan a ieșit la atac după ce Alexandru Albu a fost surprins la Iași și i-a criticat pe Daniel Nicolae și Dan Șucu. Agentul jucătorului din Giulești spune că discuțiile de genul acesta nu pot apărea în spațiul public, ci rezolvate cu jucătorul.

ADVERTISEMENT

„Referitor la Alex Albu. Nu înțeleg de ce această discuție are loc în spațiul public. Știm că problemele interne se rezolvă în familie și că astfel de situații sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media.

Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obține un punct de vedere. În semn de respect față de club și suporteri, nu vom emite declarații publice și așteptăm o discuție directă cu clubul”, a spus agentul lui Albu pe rețelele de socializare.

ZIUA DECISIVA pentru PETRECARETII Albu si Borza de la Rapid | CE PEDEPSE vor primi

ADVERTISEMENT