Sport

Daniel Niculae, răspuns acid pentru Gigi Becali: „Sclavi? La dânsul la Palat sau la dânsul acasă”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, consideră benefică regula U21 și îi răspunde dur lui Gigi Becali.
27.06.2023 | 18:08
Daniel Niculae raspuns acid pentru Gigi Becali Sclavi La dansul la Palat sau la dansul acasa
Daniel Niculae a votat împotriva desființării regulii U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a plusat după declarațiile lui Dan Șucu legate de acuzele lui Gigi Becali. Legenda Rapidului a avut o reacție extrem de dură la adresa patronului FCSB.

Daniel Niculae îl desființează pe Gigi Becali: „Nu știu cum o să puteți voi să tranmiteți așa ceva la știri”

Daniel Niculae a luat apărarea Rapidului și a susținut ferm poziția clubului: „Gândiți-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. Suburbană. Nu știu cum o să puteți voi să transmiteți așa ceva în știri. Fac apel la voi și la televiziunile de sport pentru că s-a coborât foarte mult nivelul.

ADVERTISEMENT

Nu au fost niciodată un exemplu abaterile astea ale domnului Becali. Fiecare încearcă să vină cu ceva în plus, pentru a schimba percepția oamenilor. Suporterul, în general, și-a pierdut încrederea în conducători, în jucători, în fotbalul românesc, în general.

Dacă ne întoarcem pe vremea sclaviei, nu e bine. E un limbaj de cea mai joasă speță. Nici măcar suburban, mai rău. Să apari la televizor să vorbești în halul ăsta… Astfel de manifestări care nu își au locul în societate”, a mai spus rapidistul.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae amenință: „Bineînțeles că vom lua măsuri”

Daniel Niculae consideră că Gigi Becali este nociv: „Nu doar că nu este un exemplu – pentru că n-a fost niciodată un exemplu domnul Becali – dar fiecare club încearcă să vină cu ceva în plus, ceva pozitiv, exact pentru a schimba percepția oamenilor ca aceștia să prindă iar încredere în fotbalul românesc. Bineînțeles că vom lua măsuri. O să ne gândim și veți vedea pe parcurs”.

Patronul FCSB i-a numit „sclavi” pe cei de la Rapid, iar „Nico” nu a putut suporta umilința: „Sclavi? La dânsul la Palat sau la dânsul acasă. Este un limbaj foarte… nici măcar suburban. De cea mai joasă speță. Să apari la televizor și să vorbești în halul ăsta… problema e că nu e prima dată.

ADVERTISEMENT

Cu toții încercăm să atragem oameni competenți, care să vină să ajute fotbalul și apar astfel de manifestări care nu-și au locul în societate. Vom avea și noi o reacție cât de curând”.

Ce spune președintele giuleștenilor despre noul sezon din SuperLiga: „Nu ne abatem de la drumul pe care l-am început”

Niculae a vorbit și despre campionatul viitor, care marchează Centenarul Rapidului„E un sezon mult mai atractiv. Ați văzut ce a însemnat revenirea Rapidului pe prima scenă. Chiar m-a bucurat revenirea lui Dinamo, a Iașiului, a Oțelului, echipe cu o bază mare de suporteri. Va fi o competiție încinsă, cu meciuri echilibrate. Sper să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. 

ADVERTISEMENT

Nu ne abatem de la drumul pe care l-am început. Clubul a făcut pașii corecți pentru a reveni la nivelul din trecut. Vom încerca chiar să îl depășim, să dominăm campionatul an de an”.

ADVERTISEMENT