Sport

Daniel Niculae, replică acidă pentru Marius Șumudică: ”Opriți clovnul!”

Marius Șumudică a făcut acuzații grave la adresa lui Daniel Niculae din perioada când era fotbalist, iar președintele Rapidului i-a răspuns imediat.
11.07.2023 | 08:35
Daniel Niculae replica acida pentru Marius Sumudica Opriti clovnul
Marius Șumudică a făcut acuzații grave la adresa lui Daniel Niculae din perioada când era fotbalist, iar președintele Rapidului i-a răspuns imediat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tot scandalul a început după ce tehnicianul rămas liber de contract după despărțirea de Al Raed nu a fost pus antrenor la Rapid, în locul său fiind preferat Cristiano Bergodi, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Cum a replicat Daniel Niculae la dezvăluirile lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a avut un discurs agresiv după ce nu a ajuns antrenor în Giulești și a făcut o declarație uluitoare de pe vremea când Daniel Niculae juca sub comanda sa la Astra Giurgiu, însă replica președintelui rapidist nu s-a lăsat prea mult așteptată.

ADVERTISEMENT

”Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”, a scris Daniel Niculae, pe contul Instagram, alături de o poză cu un clovn. Fostul atacant i-a răspuns astfel lui Șumudică, lăsând să se înțeleagă că afirmațiile acestuia sunt neadăvărate.

Daniel Niculae replică Marius Șumudică

”L-am adus pe Niculae la Astra alături de Dani Coman și el a intervenit de ‘n’ ori la mine ca să intru cu el titular. Eu nu voiam, pentru că nu merita, dar a făcut lobby pe lângă mine și mi-a spus să-i mai dăm o șansă, că e rapidist de-al nostru.

ADVERTISEMENT

I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil că s-a supărat când am pierdut Cupa României cu Voluntari. M-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, nu-i dau numele. În seara meciului avea carafe de vin pe masă cu jucatorii. Sunt martori o grămadă”, a fost declarația lui Șumudică de la care a pornit scandalul.

Angelescu a explicat de nu l-a ales pe Șumudică

Victor Angelescu a explicat motivul pentru care Marius Șumudică nu poate să fie antrenorul Rapidului, amintind de momentele în care antrenorul a jignit clubul și conducerea de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întâmplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fi pus, mi se pare destul de greu de gândit”, a spus Angelescu.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a ratat șansa de a reveni pe banca tehnică a echipei giuleștene, după plecarea lui Adrian Mutu, și a dezvăluit că din acest moment a murit și ultima fărâmă de rapidist din el și va merge la orice formație din SuperLiga.

ADVERTISEMENT