Sport

Daniel Niculae, sătul de reclamațiile FCSB-ului: „Aud doar bocete și jale mai rău decât la înmormântarea Mariei Tănase!”. Nici Valeriu Iftime n-a scăpat

Daniel Niculae este sătul de reclamațiile FCSB-ului după înfrângerea din Giulești cu Rapid, scor 0-1, trimițând mai multe „săgeți” pentru rivali, dar și pentru Valeriu Iftime.
25.04.2023 | 20:50
Daniel Niculae satul de reclamatiile FCSBului Aud doar bocete si jale mai rau decat la inmormantarea Mariei Tanase Nici Valeriu Iftime na scapat
Daniel Niculae, sătul de reclamațiile FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor este de părere că Horațiu Feșnic a luat decizia corectă când nu l-a eliminat pe Răzvan Onea, acordându-i doar cartonașul galben după o intrare dură asupra lui Florinel Coman.

Daniel Niculae, sătul de reclamațiile FCSB-ului

Daniel Niculae este sătul de reclamațiile venite din partea FCSB-ului după înfrângerea suferită în fața Rapidului, dându-i o replică și lui Valeriu Iftime, după ce patronul lui FC Botoșani le-a luat apărarea „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„A fost un meci de o încărcătură aparte, atât pentru noi, care veneam după o perioadă mai puțin bună, cât și pentru ei. Nu vorbesc imediat, am lăsat să treacă aceste zile, dar de două zile aud doar bocete și jale mai rău decât la înmormântarea Mariei Tănase. 

Aud din București până la Botoșani. La Botoșani n-am auzit bocete când piciorul lui Papeau a fost rupt. Din punctul meu de vedere, poate cu o urmă de subiectivism, spun că nu a fost nicio intrare de cartonaș roșu. Niciuna dintre ele”.

ADVERTISEMENT

„La Albu nu încape discuție, la Onea se vede că există intensitate, dar își retrage picioarele, de abia îl atinge. Nu se duce cu talpa, vrea să oprească contraatacul celor de la FCSB, își dă seama că ajunge târziu și retrage piciorul”, a mai spus Daniel Niculae, la TV DigiSport.

„La Grigore e imprudență, nu intenție!”

Daniel Niculae a continuat și a explicat faptul că intrarea lui Dragoș Grigore asupra lui Andrea Compagno nu a fost intenționată, ci a fost o imprudență a fundașului, iar decizia corectă a fost luată de Horațiu Feșnic, adică să nu-i acorde cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

„La Grigore este atac din spate, dar nu are intenția de a-l lovi pe Compagno. Vrea să joace mingea, să bage piciorul. Putem vorbi de o imprudență, dar din punctul meu de vedere nu este de cartonaș roșu.

Ne-am dorit tot timpul să avem meciuri puternice, ne uităm la Anglia și ne plac anumite meciuri de intensitate ridicată. Așa a fost și acest meci, un derby în care s-a văzut încleștarea, în care nimeni nu și-a dorit să piardă”, a continuat Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„Au fost meciuri în care am fost și noi tratați la fel. Îmi aduc aminte de intrarea lui Șut la Marko, cu cotul în cap. Plus ce a pățit Săpunaru… așa sunt astfel de meciuri, ați văzut că în repriza a doua s-a jucat mai puțin fotbal”, a mai spus președintele Rapidului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT