Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, răspuns elegant după jignirile lui Mihai Stoica: „N-am cum să fiu imbecil, pentru că sunt un băiat deștept!”. Cum comentează atacul suburban la Răzvan Onea. Video exclusiv

Meme Stoica a avut un atac virulent la adresa lui Răzvan Onea după faultul dur asupra lui Florinel Coman, dar Adrian Mutu i-a dat o replică tăioasă la FANATIK SUPERLIGA.
25.04.2023 | 15:18
Adrian Mutu raspuns elegant dupa jignirile lui Mihai Stoica Nam cum sa fiu imbecil pentru ca sunt un baiat destept Cum comenteaza atacul suburban la Razvan Onea Video exclusiv
Adrian Mutu a răspuns direct la întrebarea „Cum comentezi declarația lui Meme că Onea este un animal” Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Managerul general al ”roș-albaștrilor” l-a făcut ”animal” pe fundașul Rapidului pentru intrarea violentă asupra jucătorului de la FCSB, care ar fi putut duce la o accidentare extrem de gravă.

Adrian Mutu, replică acidă pentru Meme Stoica după afirmațiile la adresa lui Onea

Rugat să comenteze la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANIVICI afirmația lui Meme Stoica la adresa lui Răzvan Onea, Adrian Mutu s-a arătat dezgustat de modul în care oficialul de la FCSB s-a exprimat.

ADVERTISEMENT

”Urât ce a spus MM Stoica de Onea. Înțeleg că își apără echipa, dar nu poți să jignești un jucător. Mai ales că Onea este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos, un băiat simplu, un băiat muncitor. E urât. Probabil că a făcut-o la cald și probabil își va cere scuze, așa ar fi normal”, a declarat Mutu.

Adi Mutu, contre cu oficialul FCSB

Imediat după încheierea derby-ului din Giulești, Adrian Mutu a repostat pe contul de InstaStory un mesaj al unui fan în care apare oficialul FCSB și declarația lui dinaintea meciului alături de o imagine cu tehnicianul din Giulești la finalul partidei, zâmbind.

ADVERTISEMENT
Adrian Mutu Meme Onea
Mesajul repostat de Adrian Mutu pe rețelele de socializare. Sursă foto: InstaStory adrian10mutu

Imediat, Mihai Stoica a avut o postare virulentă pe contul de Facebook în care i-a făcut ”imbecili” pe cei care nu i-au înțeles mesajul transmis înaintea partidei, dar Mutu a mărturisit că nu se simte vizat de acest atac.

”Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului și-mi întorc (în mintea lor puțină) ironiile: N-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giulești, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel. Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înțelesul lor, decât măcel a fost!”, a scris Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

”Nu stau să citesc tot ce e pe acolo, nici nu știu dacă repost-ul l-am dat eu sau băieții care se ocupă de cont. Nu mă simt în culpă și nu mă simt vizat de afirmațiile lui, mai ales că sunt băiat deștept și nu sunt imbecil așa cum crede”, a spus Adrian Mutu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Tehnicianul Rapidului i-a luat apărarea lui Onea

Mai mult, Adi Mutu a ținut să-i ia apărarea lui Răzvan Onea pentru intrarea urâtă asupra lui Florinel Coman din derby-ul Rapid – FCSB 1-0 și consideră că jucătorul său a evitat o accidentare gravă a adversarului.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor și țin la toți jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a pățit nimic, chiar mă bucur, pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare.

De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super, super violentă, pentru că până la urmă Onea a fost băiat deștept și și-a tras picioarele pentru că dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ. Oricum, în stadion se aude și se simte altfel”, a afirmat Mutu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Intrarea lui Onea, încă din minutul 4, a arătat foarte dur în special pe faza în direct. Fundașul Rapidului a avut o intensitate foarte ridicată în intervenție și îi putea provoca o accidentare gravă lui Florinel Coman. Adrian Ilie a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și consideră că nu există nicio scuză pentru Feșnic, care ar fi trebuit să îl elimine pe Onea.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT