Life

Daniel Onoriu are planuri de nuntă! Noua iubită l-a cucerit: „După cununia civilă…”

Daniel Onoriu are planuri de nuntă! Noua iubită l-a cucerit și vrea să meargă din nou în fața altarului. Ce spune despre noua partaneră.
21.08.2023 | 13:47
Daniel Onoriu are planuri de nunta Noua iubita la cucerit Dupa cununia civila
Daniel Onoriu are planuri de nuntă cu noua iubită. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu are planuri de nuntă cu noua iubită, care l-a cucerit. Acesta vrea să fie din nou un om căsătorit, totul datorită Mădălinei.

Daniel Onoriu are planuri de nuntă cu noua iubită

Fostul pilot de curse are acum planuri de nuntă după ce a cunoscut o femeie care i-a dat viața peste cap. Acesta nici măcar nu a terminat procesul de divorț cu actuala lui soție, Isabela Onoriu.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Daniel Onoriu și-a refăcut viața și are toate planurile bine puse la punct pentru relația cu Mădălina. Cei doi s-au cunoscut la biserică iar fostul pilot spune că Mădălina este răspunsul rugăciunilor sale.

Acesta și-a fi schimbat viața complet și spune că s-a pocăit pentru că așa i-a promis lui Dumnezeu după ce a fost salvat în urma operației sale de micșorare a stomacului.

ADVERTISEMENT

”Ea este Mădalina, răspunsul rugaciunilor mele către Dumnezeu. Eu i-am promis Domnului că mă pocăiesc pentru că m-a salvat de la moarte anul trecut, după ce am stat în spitalul clinic de urgență Floreasca la terapie intensiva timp de 109 zile dintre care 55 de zile în comă. (…)

Merg săptămânal la biserica și îmi trăiesc zi de zi viața cu Dumnezeu, citind Sfanta Scriptură și lăudând pe Domnul”, a spus Daniel Onoriu pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu vrea să o ducă la altar pe iubită

Daniel Onoriu și actuala lui iubită s-au cunoscut chiar la biserică.  Cei doi vor să facă lucrurile așa cum i-ar plăcea lui Dumnezeu și nu locuiesc împreună înainte de căsătorie.

Acesta a spus că așteaptă mai întâi să facă cununia civilă și să se căsătorească în biserică, iar abia după aceea vor muta împreună.

ADVERTISEMENT

”Nu locuim împreună, deși ne petrecem foarte mult timp unul cu celalalt. Abia după ce vom face cununia civila și vom primi binecuvantarea în biserică ne vom muta împreună ca să intram în ordinea Lui Dumnezeu. Avem planuri de căsătorie”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: