Life

Daniel Onoriu, în lacrimi, după ce Isabela Onoriu a vorbit despre divorț: ”E viața mea”

Daniel Onoriu plânge fără încetare de când Isabela, soția lui, a anunțat că nu mai poate fi evitat divorțul.
12.09.2022 | 18:48
Daniel Onoriu in lacrimi dupa ce Isabela Onoriu a vorbit despre divort E viata mea
Daniel Onoriu susține că se sfârșește pe picioare fără soția lui, Isabela, femeia de care el a anunțat că divorțează / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Isabela Onoriu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre divorțul de campionul la curse alături de care a trăit în ultimii șase ani. De când a citit articolul însă, Daniel pare să își fi dat seama că mariajul lui este pe butuci și, recunoaște el, și-a dat seama că fără frumoasa lui soție viața îi este pustie. Iar acum, în al 12-lea ceas, campionul sporturilor cu motor face un apel disperat adresat soției sale pentru a o convinge să îi mai dea o șansă.

Daniel Onoriu, despre Isabela, în prag de divorț: ”Abia respir fără ea”

Daniel Onoriu a reacționat, în exclusivitate pentru FANATIK, la declarațiile pe care Isabela, încă soția lui, le-a făcut pentru publicația noastră. Și, fără să nege vreo secundă că ar fi vinovat pentru despărțirea lor, Daniel își strigă disperarea încercând, totodată, să o convingă pe frumoasa lui soție să îi mai acorde o șansă.

ADVERTISEMENT

”Aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap, știe că e viața mea și că eu sunt viața ei. Unul fără celălalt suntem ca fără aripi. O iubesc din toată inima mea, o iubesc din prima zi în care am văzut-o. Abia respir fără ea. Stau singur aici, aș vrea să o văd, atunci aș reveni la viață.

Dacă ar ști cum o iubesc eu, mâine s-ar întoarce la mine, am face și copil. Sunt convins că, dacă ne împăcăm, își va da seama că putem fi și părinți împreună”, ne-a spus, în exclusivitate, Daniel Onoriu. Ba chiar, este el convins, Isabela își dorește un copil cu el. ”Știu că vrea și ea”, ne spune, printre lacrimi, cel mai titrat campion în sporturile cu motor de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Daniel Onoriu nu renunță la curse: “Vreau să fiu cel mai mare pilot din istoria României”

Fără să își ascundă suferința, Daniel Onoriu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că trăiește un adevărat coșmar de când nu o mai are pe Isabela alături de el. ”Eu pe Isabela Onoriu am iubit-o din prima clipă și o să o iubesc toată viața mea, până la sfârșitul timpului.

Mie îmi pare rău că ne-am despărțit. De fapt, nici nu îmi vine să cred că eu și cu ea, care eram o echipă frumoasă și munceam împreună, nu mai suntem împreună. Adică e dureros, și nu îmi vine să cred (plânge n .red.)”, ne-a spus Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne-a dezvăluit el, de când a citit declarațiile Isabelei pentru FANATIK, și-a dat seama că singurul lui scop trebuie să fie să se împace cu femeia care i-a fost soție în ultimii șase ani.

Tot încerc să o împac, dar văd că nu vrea de niciun fel. Dar nu pot să renunț nici la curse. Dar eu vorbesc doar de Campionatul European, singurul titlu, cel de campion european care îmi lipsește, dar acela va fi în aprilie anul viitor. Vreau să fiu cel mai mare pilot din istoria României. În aprilie ar începe, anul viitor, deci am timp să mă recuperez, fac tot ce trebuie să fiu bine până atunci”, a mai spus sportivul.

ADVERTISEMENT

Soluția, ne-a precizat Onoriu, este să se vadă măcar câteva minute față în față, cu soția lui, înainte de divorț. ”Eu vreau să o invit în oraș. Și mâine, dacă vrea, o aștept la Crevedia, la noi acasă, să vadă cum am mobilat casa. Apoi, seara, mergem la un restaurant, unde vrea ea, să avem o cină romantică”, a mai spus el.

Isabela Onoriu, fermă cu privire la soțul ei

Isabela Onoriu a dezvăluit, pentru FANATIK, motivele divorțului ei de Daniel. Precizând că deja nu mai locuiesc împreună și că are nevoie de o perioadă de liniște, Isabela ne mărturisea că este aproape imposibil să se mai împace cu soțul ei, că divorțul este inevitabil și că motivele pentru care au ajuns în această situație sunt legate de pasiunea lui pentru cursele de mașini acum, când este departe de a fi refăcut după cele 55 de zile petrecute în comă.

”Nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. (…) Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă (…)

Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund”, ne spunea Isabela Onoriu.

ADVERTISEMENT