Life

Daniel Onoriu, primele declarații după scandalul de la Câmpulung: „Sunt extrem de stresat. Sunt un om bolnav”

Daniel Onoriu a făcut primele declarații după scandalul de la Câmpulung. Pilotul și-a cerut scuze pentru reacția lui și a afirmat că aceasta a fost cauzată de stres și oboseală.
17.08.2022 | 15:29
Daniel Onoriu primele declaratii dupa scandalul de la Campulung Sunt extrem de stresat Sunt un om bolnav
Daniel Onoriu, primele declarații după scandalul de la Câmpulung Muscel. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a participat recent la un eveniment de tuning, organizat la Câmpulung Muscel, iar faptul că a primit doar o diplomă l-a supărat foarte tare, având o reacție controversată. Pilotul a rupt diploma chiar în fața primăriei și i-a jignit pe organizatori. Acesta a revenit la sentimente mai bune și a mărturisit că regretă gestul făcut.

Daniel Onoriu, primele declarații după scandalul de la Câmpulung Muscel: „Sunt extrem de stresat”

După ce a rupt diploma primită la un concurs de tuning, în fața primăriei de la Câmpulung Muscel, și a publicat un live pe Facebook în care i-a jignit pe organizatorii evenimentului, Daniel Onoriu a revenit la sentimente mai bune, cerându-și scuze pentru gestul său.

ADVERTISEMENT

Pilotul a susținut că ieșirea nervoasă a fost cauzată de stres și oboseală. După ce a stat 55 de zile în comă, organismul său este încă foarte slăbit și, cu toate acestea, muncește mai bine de 20 de ore pe zi, după spusele sale.

„Sunt extrem de stresat. Muncesc toată ziua, mă trezesc de la 4 dimineața, mă ia somnul la 1 și muncesc 20 și ceva de ore pe zi. Am considerat că nu merit doar o diplomă, așa cum le-au acordat tuturor. Aș fi meritat și eu un simplu mulțumesc. L-am jignit, mi-am cerut scuze public.

ADVERTISEMENT

Chiar îmi pare rău. Ceea ce am făcut, nu se face. Și datorită stresului…Acum, sunt bolnav. Am greșit. M-au judecat oamenii. Eu dau vina doar pe mine, că am greșit, și mi-am cerut scuze”, a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars.

Daniel Onoriu: „Vreau să-mi revin la forma maximă”

Daniel Onoriu a mărturisit că face ședințe de recuperare și că încearcă să-și revină la forma fizică inițială. Pilotul a stat internat mai multe luni la terapie intensivă, după ce au apărut complicații în urma unei operați de micșorare de stomac.

ADVERTISEMENT

Cât timp a fost în spital, soția lui, Isabela, i-a fost alături, iar Daniel Onoriu a declarat că, la un moment dat, chiar a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară.

„Vreau să-mi revin la forma maximă pe care am avut-o în trecut. Merg la sală. Ușor-ușor, pas cu pas, îmi revin. Dumnezeu mi-a dat viață și m-a binecuvântat.

ADVERTISEMENT

Isabela, crede-mă, că nici măcar nu mai stătea în casă, pentru că mă vedea pe mine acolo. Se muta la mama, iar ziua stătea în mașină sau, când avea acceptul medicilor, intra la mine”

Avea mască și i-am zis, ‘Doamne, ce om bun și ce frumoasă ești!’, și am cerut-o în căsătorie. Și mi-a zis, ‘Păi, sunt nevasta ta’, iar eu am început să plâng”, a povestit Daniel Onoriu.

 

ADVERTISEMENT