Life

Daniel Onoriu regretă despărțirea de Isabela. Pentru ce îi mulțumește după 5 ani de mariaj

Daniel Onoriu, remușcări după separarea de Isabela. Pilotul de raliu îi este recunoscător pentru cei 5 ani și jumătate de căsnicie.
28.12.2022 | 12:24
Daniel Onoriu regreta despartirea de Isabela Pentru ce ii multumeste dupa 5 ani de mariaj
Daniel Onoriu, remușcări după separarea de Isabela. Pilotul de raliu îi este recunoscător pentru cei 5 ani de căsnicie. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul sportiv regretă despărțirea de partenera de viață care i-a fost alături în cele mai grele momente, mai ales după ce a ieșit din coma în care a stat 55 de zile. Pentru ce îi mulțumește după 5 ani de mariaj.

Daniel Onoriu, remușcări după separarea de Isabela. Pilotul de raliu îi este recunoscător pentru cei 5 ani de căsnicie

Daniel Onoriu face noi declarații despre despărțirea de Isabela pe care spune că nu a mai căutat-o după ce a încălcat ordinul de protecție. Vedetei îi pare extrem de rău că s-a ajuns în acest punct când trebuie să divorțeze de șatenă.

ADVERTISEMENT

„Ea știe cel mai bine cât de rău am fost, ea m-a îngrijit după ce am ieșit din spital, ea îmi făcea baie pentru că eu nu puteam. Ea mă căra din dormitor până în living și înapoi, ea conducea mașina pentru că eu ditamai campionul nu mai puteam să conduc.

Astea sunt clipe pe care le țin minte, iar din acest motiv o să-i mulțumesc toată viața mea pentru ce a făcut pentru mine.

ADVERTISEMENT

Din păcate, trebuia să mă înțeleagă și ea pe mine. Acele greșeli pe care le-am făcut, live-ul acela de pe Facebook, unde am vorbit urât despre ea, acolo n-am fost eu 100%. Îmi pare foarte rău, eu am iubit-o din toată inima mea pe femeia asta.

Ea m-a îngrijit, m-a iubit și ea foarte mult, dar uite că ne-am stricat ca doi proști. Eu aș da orice ca să nu fi trecut prin treburile astea”, a declarat Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, trist după despărțirea de Isabela

Daniel Onoriu este foarte trist după despărțirea de Isabela, femeia despre care credea că îi este predestinată pentru tot restul vieții. Pilotul de raliu spera să devină tată alături de fosta parteneră de viață.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat brusc, sportivul recunoscând că nu știe cum s-a ajuns în această situație neașteptată. Vedeta și frumoasa șatenă au fost căsătoriți timp de 5 ani și jumătate, însă acum nici poze cu ei nu mai sunt pe social media.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea campionul spune că în perioada relației cu Isabela a fost cea mai bună variantă a sa, asta datorită numai fostei sale soții pentru care are numai aprecieri. Din păcate, după operația de la stomac lucrurile s-au schimbat radical.

ADVERTISEMENT