Sport

Daniel Oprița, bucuros după CSA Steaua – Ceahlăul 3-1: „O victorie meritată, am avut de suferit!”

Daniel Oprița a fost bucuros după victoria CSA Steaua în duelul de pe teren propriu contra Ceahlăului Piatra Neamț, scor 3-1.
26.10.2023 | 19:35
Daniel Oprita bucuros dupa CSA Steaua  Ceahlaul 31 O victorie meritata am avut de suferit
Daniel Oprița, bucuros după CSA Steaua - Ceahlăul. Sursă foto: sporptictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” și-a lăudat jucătorii pentru efortul depus și a vorbit și despre meciul din cupă împotriva Rapidului, despre care spune că este foarte important pentru club.

Daniel Oprița, bucuros după CSA Steaua – Ceahlăul

Daniel Oprița a fost bucuros după CSA Steaua împotriva Ceahlăului Piatra Neamț, felicitându-și jucătorii: „Suntem bucuroși după o nouă victorie muncită, am avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Am întâlnit o echipă care nu păcălește fotbalul, echipă care îmi place, cu jucători combinativi și care este periculoasă. Și noi jucăm la fel, primim goluri, dar marcăm multe.

Puteam să mai înscriem, dar suntem bucuroși, am luat trei puncte și în acest campionat nu se obțin ușor punctele. Așa am simțit să-l las pe Maftei două etape, i-am dat timp să se mai odihnească și am simțit că azi poate să ne ajute. E un fundaș foarte ofensiv și se pliază pe sistemul ăsta, că face banda foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Sper să ne revenim!”

„Campionatul e foarte echilibrat, suntem tot acolo. Nu știu dacă e slab campionatul sau echilibrat, dar suntem tot acolo, nici nu am pierdut multe meciuri.

Sper să ne revenim, mai avem patru meciuri în campionat, ca niște finale și le-am spus că nu mai sunt multe meciuri ca să ne putem reveni”, a continuat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

„Avem un meci greu cu Rapid, după care plecăm spre Dumbrăvița, dar e mai frumos să joci decât să te antrenezi. E foarte bine, mai ales că domnul Pițurcă vrea să facă lucrul ăsta.

Oricine vine, trebuie să ne ajute în primul rând să rezolvăm problema promovării. La ce am pe cap cu ce am în teren, nu îmi stă gândul acolo încă.

ADVERTISEMENT

Atmosfera va fi frumoasă cu Rapid, dar eu mă gândesc ce va fi în teren. Trebuie să depunem un efort mare împotriva Rapidului, pentru că e o echipă valoroasă”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT