Sport

Daniel Oprița, la un pas să plece de la CSA Steaua: ”M-am înțeles cu altă echipă”

Daniel Opriția s-a destăinuit după ce CSA Steaua a câștigat cu 3-1 meciul cu FC Argeș, din Liga 2 Casa Pariurilor.
05.10.2023 | 21:02
Daniel Oprita la un pas sa plece de la CSA Steaua Mam inteles cu alta echipa
Daniel Oprița, la un pas să plece de la CSA Steaua: ”M-am înțeles cu altă echipă”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La finalul meciului CSA Steaua – FC Argeș 3-1, Daniel Oprița a continuat războiul cu conducerea echipei și a vorbit despre perioada din vară, când a vrut să plece de la echipă.

Daniel Oprița, după victoria cu FC Argeș: „În vară am vrut să plec”

Daniel Oprița spune că el și jucătorii săi au intrat în criza în care se află echipa și este datoria lor să iasă din acest moment greu. Bucureștenii aveau nouă puncte în opt meciuri înaintea acestui sezon.

ADVERTISEMENT

După abia a doua victorie a sezonului, Daniel Oprița a spus că în vară a vrut să plece de la divizioanra secundă, fiind supărat că echipa nu are drept de promovare, având chiar o înțelegere cu alt club.

A fost stresul pentru că l-am creat eu. Nu cred că ar trebui să fie această presiune aici. Indiferent de rezultat, același discurs l-aș fi avut. Probabil avem și mai mulți jucători vechi, le e și lor mai greu, sunt uzați…

ADVERTISEMENT

Am intrat în criza asta, dar tot noi trebuie să scoatem echipa de aici. Dar ați văzut că noi încercă să facem spectacol. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să jucăm fotbal. 

Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci, eu și cu Burcă (n.r. râde).  Ce să vorbim de Burcă, chiar dacă retrogradează Dinamo nu ar trebui să fie criticat. 

ADVERTISEMENT

Eu în vară am vrut să plec, nu am vrut să stau. Chiar am vrut să plec, îmi ajunge, am stat doi ani fără promovare. Aș fi vrut să fiu și eu cu Burcă, Dorinel (n.r. Munteanu), Leo Grozavu în Liga 1, mi-am câștigat dreptul și nu din vina mea nu am ajuns acolo. 

(n.r. De ce nu ați plecat?) Pentru că nu m-au lăsat. Mi s-a spus că trebuie să stau și să îmi respect contractul pentru că se va rezolva cu promovarea. Am vrut să plec, nu am vrut să stau doar așa. M-am înțeles cu o echipă din Liga 2”, a spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

Eugen Beza, resemnat

Antrenorul lui FC Argeș, Eugen Beza, a fost resemnat după înfrângerea cu CSA Steaua, spunând că au pierdut pe merit, deși crede că echipa sa a făcut greșeli copilărești. În același timp, crede că arbitrajul a influențat rezultatul.

Știam că întâlnim o echipă bună, dar începutul a fost foarte prost meciul. Am făcut două greșeli copilărești, de fapt, chiar niște copii le-au făcut. Restul nu au reușit să repare greșelile și pierdem fără vreun dubiu. A fost o victorie meritată a gazdelor.

Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar la scorul de 2-0, acest domn arbitru și-a intrat într-un rol. La Tunari ne-a făcut la fel, la 1-0 a ieșit în evidență.

Astăzi a fost fault în atac la Turda, mingea ajunge la Panait, nu se dă fault în atac, apoi se dă galben la Panait. Explicația a fost că din întoarcere l-a atins în piept, a rupt ritmul jocului”, a declarat Eugen Beza.

ADVERTISEMENT