Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 11. CSM Slatina dă lovitura la ultima fază împotriva liderului. Cum arată clasamentul

CSM Slatina a câștigat meciul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 1-0. Cum arată clasamentul după încheierea etapei cu numărul 11 din Liga 2 Casa Pariurilor.
30.10.2023 | 17:25
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 11 CSM Slatina da lovitura la ultima faza impotriva liderului Cum arata clasamentul
CSM Slatina a dat lovitura la ultima fază a meciului cu Unirea Slobozia. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
30-10-2023
13:15

CSM Slatina - Unirea Slobozia 1-0 (V. Alexandru 90+5)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. CSM Slatina a dat lovitura la ultima fază a meciului cu Unirea Slobozia. Valentin Alexandru a marcat dintr-o deviere în urma unui corner. Iată cum arată clasamentul: 

Liga 2

Min. 90+5: GOOOL CSM Slatina! Gazdele deblochează tabela la ultima fază. Oltenii au marcat prin Valentin Alexandru, cu o deviere în urma unui corner. 

Min. 71: Cea mai mare ocazie de gol a partidei le aparține gazdelor. Dorin Toma șutează din întoarcere, iar balonul lovește transversala. 

Min. 60: O nouă ocazie mare de gol pentru Unirea Slobozia. Ekollo șutează din afara careului, iar mingea trece puțin peste vinclul porții lui Velcu. 

Min. 48: La faza imediat următoare, mingea este respinsă de pe linia porții de către Bîrnoi.

Min. 47: Ocazie mare de gol pentru CSM Slatina. Mitran șutează de la distanță, iar Rusu respinge de sub bară. 

Min. 35: Oaspeții pun din nou presiune în urma unei faze fixe. Coadă trimite peste țintă din fața porții dintr-o centrare venită din lovitură liberă. 

Min. 6: Ocazie mare de gol pentru oaspeți. Gabriel Lazăr trimite pe lângă poartă la o lovitură de colț. 

Min. 1: Partida a început!

CSM Slatina: Velcu – Mondragon, A. Stan, C. Toma, D. Toma, Doman, R. Popa, S. Matei, M. Ion, Răsdan, I. Mitran. Rezerve: Silveanu – Țegle, Gherghe, Dinca, C. Dinu, Ciocâlteu, D. Dragu, C. Radu, V. Alexandru. Antrenor: Daniel Oprescu.

Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian, G. Lazăr, Pospielov, C. Toma , Coadă, Ș. Pacionel, Afalna, Ekollo, Aioanei, Vlăsceanu. Rezerve: Ș. Georgescu – Zukanovic, Melniciuc, M. Șandru, Atanase, Dorobanțu, Cojocari, M. Lemnaru, Bîrnoi. Antrenor: Adrian Mihalcea

29-10-2023
09:39

Gloria Buzău - FC Argeș 0-2. Cum arată clasamentul

  • Gloria Buzău – FC Argeș 0-2 (Angelov 29 pen., Rusu 89)
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
28-10-2023
08:14

Rezultatele de sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor. Cum arată clasamentul

  • CSM Alexandria – FK Csikszereda 1-2 (Perju 58 / Bakos 41, Jelena 76)
  • Chindia – CSM Reșița 4-1 (Moldoveanu 25, 46, Bogaciuc 77, 88 / Drăghiceanu 80)
  • CSC 1599 Șelimbăr – CSC Dumbrăvița 1-0 (Crișan 4)
  • CS Mioveni – Concordia Chiajna 1-1 (Cărăruș 62 / Ispas 9)
  • Metaloglobus – Corvinul 1-2 (Huiban 28 / Neacșa 5, Bradu 8)
  • CS Tunari – Viitorul Tg. Jiu 0-0
  • Unirea Dej – Progresul Spartac 1-0 (Golda 23)
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
27-10-2023
15:22

Facundo Rizzi, pus pe liber de FC Atgeș

FC Argeș a anunțat că s-a despărțit de fundașul argentinian Facundo Rizzi, unul dintre puținii jucători din lot care se aflau la echipă și în vară când ”violeții” retrogradau în Liga 2 Casa Pariurilor.

”Clubul nostru și fotbalistul Facundo Rizzi au ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Fundașul stânga argentinian în vârstă de 26 de ani a jucat 28 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș.

Decizia de a pune capăt colaborării dintre club și fotbalist a fost luată de staff-ul tehnic al echipei. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, se arată pe site-ul oficial al grupării piteștene.

26-10-2023
13:37

CSA Steaua - Ceahlăul 3-1 (Chipirliu 12, Maftei 45+2, 59 / Neicuțescu 46)

Vezi toate fazele video aici.

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+1: Ocazie mare pentru Ceahlăul, după o fază foarte bună făcută de Savu.

Min. 62: Ocazie mare pentru Ceahlăul, după un șut periculos al lui Neicuțescu.

Min. 59: GOOL CSA Steaua! Maftei face dubla pe Ghencea după o pasă din alunecare a lui Chipirliu în careu.

Min. 56: Matei scoate lovitura de la colțul terenului după un șut periculos la poarta oaspeților.

Min. 46: GOOL Ceahlăul! Neicuțescu înscrie cu latul după o deviere a mingii făcute de portarul adversarilor.

Min. 45+2: GOOL CSA Steaua! Chipirliu îl lansează pe Maftei după o eroare în apărarea oaspeților. Tânărul fotbalist îl învinge pe Winney. 

Min. 40: Ocazie mare de gol pentru Ceahlăul! Savu șutează extrem de slab din fața porții. 

Min. 12: GOOL CSA Steaua! Drăghici întoarce în ultima clipă pentru Chipirliu. Atacantul „militarilor” înscrie al 9-lea gol al sezonului. 

Min. 1: Partida din Ghencea a început!

CSA Steaua: Frânculescu – D. Maftei, D. Vîrtej, Beța, A. Ilie – Mancuso, Sierra, Raicu, Drăghici – Buziuc, Chipirliu. Rezerve: Pop, Walace, Avram, Dobrescu, Bărbulescu, Cristea, Matei, Topuzov, Boiciuc. Antrenor: D. Oprița. 

Ceahlăul: Winney – Oltean, Jalbă, Vișinar, Albino – Akwasi, Fărăgău, Lamine, Onișa, Neicuțescu – Cortelezzi. Rezerve: Barna, Anton, Bacalu, Copoț-Barb, Forizs, Larrauri, Petkov, Savu, Selmani. Antrenor: C. Pustai. 

Etapa a 11-a din Liga 2 Casa Pariurilor durează timp de patru zile, începând de joi, 26 octombrie, și până luni, 30 octombrie. Sunt destule partide interesante, dintre care numai trei, de această dată, vor putea fi urmărite în direct pe micile ecrane. Ca de obicei, grosul rundei se va derula sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00. Vor avea loc alte trei partide la ore diferite, acestea urmând a fi cele televizate, joi, duminică și luni.

CSA Steaua – Ceahlăul, Gloria Buzău – FC Argeș și CSM Slatina – Unirea Slobozia în direct la TV în etapa a 11-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Cum spuneam, trei dintre meciurile etapei a 11-a din Liga 2 Casa Pariurilor vor fi transmise în direct pe micile ecrane. Începem joi, 26 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Ghencea, unde CSA Steaua va întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț. „Militarii”, care se laudă cu victoria în privința dreptului de continuitate a vechiului club Steaua în urma unei noi decizii a instanței, sunt departe de podium. Ceahlăul, care tocmai și-a demis președintele, joacă bine și cu 15 puncte ocupă locul 8, trei peste CSA Steaua, locul 11.

ADVERTISEMENT

Duminică, Gloria Buzău va avea o partidă foarte dificilă cu FC Argeș, echipa preluată recent de Eugen Neagoe. În fine, luni e momentul pentru liderul Unirea Slobozia să treacă testul deplasării la Slatina, un loc unde oaspeții câștigă greu puncte.

Programul meciurilor din etapa a 11-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Joi, 26 octombrie

  • ora 17:00 CSA Steaua – Ceahlăul (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 28 octombrie

  • ora 11:00 CSM Alexandria – FK Csikszereda
  • ora 11:00 Chindia – CSM Reșița
  • ora 11:00 CSC 1599 Șelimbăr – CSC Dumbrăvița
  • ora 11:00 CS Mioveni – Concordia Chiajna
  • ora 11:00 Metaloglobus – Corvinul
  • ora 11:00 CS Tunari – Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 Unirea Dej – Progresul Spartac
ADVERTISEMENT

Duminică, 29 octombrie

  • ora 11:30 Gloria Buzău – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 30 octombrie

  • ora 15:30 CSM Slatina – Unirea Slobozia (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Ceahlăul poate fi o nucă tare pentru CSA Steaua în etapa 11 din Liga 2 Casa Pariurilor

Etapa se deschide joi, 26 octombrie, de la ora 17:00, cu meciul de pe noul stadion Steaua, unde CSA Steaua va juca împotriva nou promovatei Ceahlăul Piatra Neamț. La prima vedere un meci relativ ușor împotriva unei echipe care abia acum a reușit să iasă din anonimat după foarte mulți ani de când a început căderea în urma ieșirii din scenă a omului care a fost viața echipei, președintele Gheorghe Ștefan.

CSA Steaua este evident că să află în degringoladă, echipa a avut rezultate foarte slabe, iar antrenorul Daniel Oprița nu o singură dată a spus că așa nu se poate continua. Nu este exclus ca în cazul în care nu va câștiga în fața pietrenilor, Daniel Oprița să pună în practică această decizie chiar acum.

ADVERTISEMENT

Liderul din Liga 2 Casa Pariurilor joacă la Slatina

Unirea Slobozia a făcut pentru prima dată o impresie bună sezonul trecut, când a adunat 31 de puncte la final de sezon, terminând, la egalitate, doar pe locul 7, imediat după Dinamo. Acum, ialomițenii țintesc foarte sus, adică nu vor doar acces în play-off, ci promovarea istorică în SuperLiga. Iar după cum arată lucrurile acum, echipa pregătită de Adrian Mihalcea pare a avea toate argumentele în acest sens. Nu întâmplător este neînvinsă după zece etape.

Va juca la Slatina, una dintre acele formații care au interdicție de a promova în cazul în care ar termina pe unul dintre primele două locuri sau ar ajunge la baraj. Totuși, CSM Slatina, echipă susținută puternic financiar de Primărie, joacă un fotbal bun, care face dificilă misiunea pentru orice adversar atunci când vine să joace în orașul capitală al județului Olt.

ADVERTISEMENT

Gloria Buzău – FC Argeș, un meci între două foste prim-divizionare

Un meci foarte interesant din această etapă este clar și partida Gloria Buzău – FC Argeș. În care se vor înfrunta două echipe care au fost în primul eșalon, piteștenii retrogradând chiar la finalul sezonului trecut la baraj cu Dinamo. Gloria Buzău tot încearcă de vreo trei ani să revină în SuperLiga, dar a eșuat de fiecare dată, dar acesta lucru nu a făcut-o să abandoneze, și acum echipa din Crâng având același obiectiv.

La FC Argeș a ajuns pe bancă un tehnician foarte experimentat, care a acceptat misiunea de a redresa corabia piteșteană aflată serios în derivă, deși era una dintre marile favorite. Eugen Neagoe a pornit însă șovăielnic, doar egal acasă cu CSM Slatina, după ce oaspeții au fost în avantaj. Cu Buzău, teoretic, meciul ar urma să fie și mai greu.

ADVERTISEMENT