Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 9. Corvinul pierde 2 puncte mari cu CS Tunari

Corvinul Hunedoara a pierdut 2 puncte importante în deplasarea cu CS Tunari, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 9-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
09.10.2023 | 17:48
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 9 Corvinul pierde 2 puncte mari cu CS Tunari
Antonio Bradu si Mihai Leca, în duel pentru balon în meciul CS Tunari - Corvinul Hunedoara. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-10-2023
13:01

CS Tunari - Corvinul Hunedoara 1-1 (Ivanovski 87 pen. / Lupu 12)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Final de meci – CS Tunari și Corvinul încheie la egalitate, scor 1-1, iar hunedorenii urcă pe locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezența în play-off.

l2c

Min. 87: GOOOL CS Tunari! Ivanovski marchează cu emoții dintr-un penalty acordat pentru o intrare imprudentă a portarului Roman asupra lui Dragoș Gheorghe.

Min. 27: Tunari răspunde rapid. Șutul lui Ivanovski a fost respins în corner de portarul Roman. 

Min. 26: Neacșa trimite un șut violent din afara careului. Mingea trece puțin peste poartă. 

Min. 12: GOOOL Corvinul Hunedoara! Lupu a marcat al doilea gol al sezonului. Fotbalistul oaspeților a profitat de ezitarea fundașilor adverși și a înscris cu un șut la colțul scurt. 

Min. 1: Partida a început!

CS Tunari: Isvoranu – Al. Gheorghe, Leca, Fustvar, Sin – Constantin, Mihăescu – Plumbuitu, Tache, Mitrică – Ivanovski. Rezerve: Moroz, Barfa, Stoian, Sima, Geantă, Licsandru, D. Gheorghe, Despa, Florica. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Corvinul Hunedoara: Roman – Pop, Lică, Manolache, Velisar – Neacșa, Hrezdac, Bradu – Iacob, Coman, Lupu. Rezerve: Blaga, Pocioian, Ion, Herghelegiu, Mitran, Antonov, Nicolae, Lupușor, Chindriș. Antrenor: Florin Maxim.

09-10-2023
10:11

Eugen Neagoe este noul antrenor de la FC Argeș

FC Argeș a ajuns la un acord cu Eugen Neagoe, care semnează cu echipa din Trivale un contract valabil până în 2025. Cu el pe bancă, piteștenii vor să revină în prima ligă.

Bine ai venit, Eugen Neagoe! Clubul FC Argeș și Eugen Neagoe au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării noastre. Înțelegerea se va întinde până în vara anului 2025“, anunță clubul.

08-10-2023
12:59

Unirea Slobozia, noul lider din Liga 2 Casa Pariurilor

Echipa Unirea Slobozia a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația CSC 1599 Șelimbăr, într-un meci din etapa a 9-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Afalna (7). Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 17, după eliminarea lui Lumbu. În urma acestei victorii, Unirea Slobozia a urcat pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, unul mai mult decât CSC 1599 Șelimbăr.

l2c

În ultima partidă a etapei se vor întâlni luni, 9 octombrie, de la ora 16:00, formațiile CS Tunari și Corvinul Hunedoara.

07-10-2023
08:08

Rezultatele de sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
  • Chindia – Progresul Spartac 3-0 (Golofca 11, 26, Moldoveanu 78)
  • Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna 2-2 (Njifakue 34, Mrsulja 90+2 / Bălan 42, Lazăr 81)
  • CSM Alexandria – Ceahlăul 2-2 (Cană 78 / Llullaku 9, Moraru 23)
  • CS Mioveni – CSM Reșița 2-1 (Massaro 25, Coșereanu 86 / Mediop 68)
  • Metaloglobus – FK Csikszereda 0-0
  • Unirea Dej – CSC Dumbrăvița 0-1 (Tismonar 90+2)
  • CSM Slatina – Gloria Buzău 1-2 (Mitran 55 / Mihaiu 32, Chică-Roșă 46)
05-10-2023
14:01

CSA Steaua - FC Argeș 3-1 (A. Raicu 13, Chipirliu 29, 84-pen. / Zătreanu 90+4)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – CSA Steaua se impune cu 3-1 în fața lui FC Argeș, care, toată repriza a doua, a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Panait. „Militarii” urcă pe locul 7, cu 12 puncte, unul mai puțin decât CS Mioveni, care se află pe ultimul loc de play-off.

Min. 90+4 – GOOOL FC Argeș!!! Zătreanu își trece numele pe tabela de marcah din Ghencea.

Min. 84 – GOOOL CSA Steaua!!! Bogdan Chipirliu face „dubla” din penalty!

Min. 45 – ELIMINARE FC Argeș!!! Mihai Panait vede două cartonașe galbene în decurs de doar două minute. Al doilea avertisment acordat de Claudiu Marcu este însă de neînțeles. Fotbalistul piteștean a fost lovit cu cotul în față de Raicu, dar „centralul” a sancționat o abatare în prealabil asupra lui Chunchukov, deși reluările au arătat în mod evident că bulgarul a simulat.

Min. 29 – GOOOL CSA Steaua!!! Chipirliu dublează avantajul gazdelor, după o nouă eroare în defensiva oaspeților.

Min. 13 – GOOOL CSA Steaua!!! Alin Raicu profită de ieșirea neinspirată a portarului Bucur și marchează golul său cu numărul trei din acest sezon.

Min. 1 – A început duelul din Ghencea!

05-10-2023
13:17

Echipele de start la CSA Steaua - FC Argeș, ora 17:00

CSA Steaua: Frânculescu – A. Ilie, Vîrtej, Beța, Mancuso, Drăghici – Sierra, Dobrescu, Raicu – Chipirliu, Chunchukov. Rezerve: Pop, Bărbulescu, Matei, Boiciuc, Avram, Enceanu, Buziuc, Topuzov, Maftei. Antrenor: Daniel Oprița.

FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda, Tudose, Rizzi – Panait, Răuță – Rădescu, Buhăcianu, Rusu – Angelov. Rezerve: Straton, Huideș, Scarlatache, Babin, Haită, Bujor, Pîrvu, Zătreanu, Bertrand. Antrenor: Eugen Beza.

Începând de joi, 5 octombrie, și până luni, 9 octombrie, au loc partidele din cadrul etapei a 9-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Dacă în privința ultimului loc lucrurile încep să se limpezească, Progresul Spartac părând a fi mult sub nivelul celorlalte competitoare, în schimb lupta pentru primele șase locuri, care califică în  play-off, este extrem de deschisă. De remarcat parcursurile aproape fără greșeală, fiind neînvinse după ot runde, ale primelor două clasate, CSC 1599 Șelimbăr și Unirea Slobozia, cu mențiunea că doar ialomițenii au drept de promovare.

Programul meciurilor din etapa a 9-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Joi, 5 octombrie

  • ora 17:00 CSA Steaua – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 7 octombrie

  • ora 11:00 Chindia – Progresul Spartac
  • ora 11:00 Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna
  • ora 11:00 CSM Alexandria – Ceahlăul
  • ora 11:00 CS Mioveni – CSM Reșița
  • ora 11:00 Metaloglobus – FK Csikszereda
  • ora 11:00 Unirea Dej – CSC Dumbrăvița
  • ora 11:30 CSM Slatina – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 8 octombrie

  • ora 11:30 CSC 1599 Șelimbăr – Unirea Slobozia (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 9 octombrie

  • ora 16:00 CS Tunari – Corvinul (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

CSA Steaua – FC Argeș, uvertura etapei 9 din Liga 2 Casa Pariurilor, are loc joi, 5 octombrie

Primul meci al etapei, CSA Steaua – FC Argeș, are loc joi, 5 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Ghencea. Militarii se află Într-o perioadă de adevărată gaură neagră a rezultatelor, nemaireușind să bată pe nimeni de cinci etape, iar scaunul antrenorului Daniel Oprița este tot șubred. Acesta își atacă jucătorii pentru lipsă de determinare, dar și conducerea clubului pentru faptul că nu a fost în stare să pună ordine în statutul care să îi permită să se bată la promovare.

La FC Argeș lucrurile parcă încep să se mai așeze după startul de sezon absolut dezastruos cu Alexandru Pelici pe bancă. Înlocuitorul său Eugen Beza a adunat câteva rezultate utile și piteștenii au început să urce spre zona de mijloc. Au speranța că nu se vor opri aici, chiar dacă se plâng în ultima vreme de arbitrajele nefavorabile.

ADVERTISEMENT

Echipele neînvinse, față în față la Cisnădie

Ineditul meci cap de afiș al etapei a 9-a din Liga 2 Casa Pariurilor, titulatură pe care trebuie să o primească obligatoriu, pentru că pe teren se vor afla neînvinse primele două clasate, pe un stadion unde fotbalul de eșalon secund este un fel de Fata Morgana. Pentru că fără a găzdui aici o echipă din Liga 2, orașul cu pricina foarte greu de crezut că ar putea spera la așa ceva.

Este vorba despre micuțul oraș Cisnădie din județul Sibiu, renumit pentru celebrele covoare făcute aici, dar și pentru echipa de handbal feminin din prima divizie, nu o dată prezentă în cupele europene. CSC 1599 Șelimbăr, liderul revelație din Liga 2 Casa Pariurilor, primește vizita celor de la Unirea Slobozia, echipa pregătită de Adrian Mihalcea și care spre deosebire de cei din județul Sibiu are drept de promovare.

ADVERTISEMENT

La Tunari a revenit antrenorul din sezonul trecut

Nou venită pentru prima dată în lumea a doua a fotbalului românesc, echipa CS Tunari a început cum nu se poate mai prost aventura la acest nivel, cu antrenorul Florin Stângă pe bancă, dând impresia multă vreme că între ea și Progresul Spartac se va alege cea mai slabă echipă din acest sezon. Stângă a fost dat jos acum două săptămâni, iar Alin Ilin, interimar, a fost neînvins în cele trei meciuri, două victorii în campionat și acel excelent 1-1 în Cupa României pe teren propriu cu Universitatea Craiova, oltenii egalând în minutul 90 prin Markovic!

Dar Alin Ilin va rămâne doar secund, după ce Ștefan Odoroabă, fost jucător al echipei și antrenor în sezonul trecut, când a plecat la o echipă din a doua divizie din Arabia Saudită, a semnat recent cu CS Tunari, urmând a-și intra în pâine acum, la partida de acasă cu Corvinul. Odoroabă a pregătit câteva etape pe altă nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor, CSM Alexandria, preluată acum de Alin Pânzaru.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște, clubul marilor cutremure din Liga 2 Casa Pariurilor

Retrogradată în această vară din primul eșalon, tocmai când, în sfârșit, după patru ani dâmbovițenii au stadionul propriu, Chindia Târgoviște era considerată una dintre marile favorite la revenirea imediată în primul eșalon. Dar după opt etape, Chindia nu ocupă o poziție de play-off, însă e pe primul loc într-un mod care nu e tocmai benefic, la capitoul demitere de antrenori, iar acum inclusiv a conducerii administrative începând de la președinte.

E drept, Chindia se află acum în fața celui mai ușor joc al sezonului, acasă cu ultima clasată Progresul Spartac, însă e deja al doilea cutremur, după cel din etapa a treia, când antrenorul Militaru a fost înlocuit cu Vasile Miriuță. Acum toți conducătorii plus Miriuță sunt cu valiza făcută, fiind pregătită numirea unui fost jucător al Chindiei din anii 90-2000, Cristian Țermure.

ADVERTISEMENT