Sport

Daniel Oprița și-a ieșit din minți după Concordia – CSA Steaua 0-0: „Te sfidează și sunt aroganți”

Daniel Oprița a avut propriul război cu arbitrii la finalul meciului Concordia - CSA Steaua. Antrenorul oaspeților a pus tunurile pe „centralul” Andrei Moroiță.
14.09.2023 | 23:45
Daniel Oprita sia iesit din minti dupa Concordia  CSA Steaua 00 Te sfideaza si sunt aroganti
Daniel Oprița și-a ieșit din minți după Concordia - CSA Steaua 0-0: „Te sfidează și sunt aroganți”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița a tunat și a fulgerat la finalul meciului terminat la egalitate între Concordia Chiajna și CSA Steaua, scor 0-0, din cadrul etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Antrenorul „militarilor”  a avut o problemă cu brigada condusă de ploieșteanul Andrei Moroiță.

Daniel Oprița, foc și pară pe arbitrajul de la Concordia – CSA Steaua 0-0: „N-ai cum să nu dai penalty”

CSA Steaua are un început extrem de prost în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa din Ghencea este pe locul 9 în clasament, cu șapte puncte, obținute dintr-o singură victorie și patru remize. În ultima rundă, „militarii” au făcut doar 0-0 la Chiajna și au rămas la o lungime de play-off.

ADVERTISEMENT

Cel mai nervos om la finalul partidei de la Chiajna a fost antrenorul oaspeților, Daniel Oprița. Acesta a fost extrem de nervos din cauza arbitrajului lui Andrei Moroiță, care, pe parcursul meciului, l-a și avertizat pe tehnician.

Ca urmare a acestei sancțiuni, Daniel Oprița a ajuns la patru cartonașe galbeme și va fi suspendat pentru următorul joc al celor de la CSA Steaua, programat pe teren propriu, cu Slatina. Oprița a cerut cu vehemență o lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

„Un meci de luptă, un meci cu două echipe carea aveau nevoie de puncte. În mare, cu Chiajna puteai să zici că ești mulțumit cu un egal, dar noi am pierdut și cu echipele mai mici puncte. 

În prima repriză s-a văzut că am încercat, dar atât s-a putut. S-a văzut că și Chiajna e o echipă bună, au jucători valoroși. Nu știu dacă e echitabil rezultatul. 

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre acel penalty, dar cred că trebuia să fie. Nu ai cum să nu dai, eram aproape și s-a văzut că l-a împins.

E al patrulea galben pe care îl primesc. Se joacă prea ușor, nu vor să discute (n.r. arbitrii), dar când te sfidează și sunt aroganți, asta e o problemă. Îmi cer scuze dacă am greșit, dar azi nu cred că am făcut nimic.

ADVERTISEMENT

E și presiune, vreau să câștig. Pentru suporteri vrem să câștigăm, suntem Steaua”, a declarat Daniel Oprița, după Concordia – CSA Steaua 0-0.

  • 1 victorie, 4 egaluri și 1 înfrângere, acesta este palmaresul lui CSA Steaua în noul sezon de Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT