Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 6. Chindia, egal dramatic pe terenul Ceahlăului. Clasamentul actualizat

Chindia Târgoviște a obținut un egal dramatic pe terenul Ceahlăului, scor 1-1, în etapa cu numărul 6 din Liga 2 Casa Pariurilor.
19.09.2023 | 18:54
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 6 Chindia egal dramatic pe terenul Ceahlaului Clasamentul actualizat
Chindia a obținut o remiză în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț după un gol marcat în prelungiri. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
19-09-2023
14:02

Ceahlăul P. Neamț - Chindia Târgoviște 1-1 (Petre 27 / Marc 90+1)

Vezi aici toate fazele video importante. 

FINAL DE MECI. Ceahlăul scapă cele trei puncte printre degete. Andrei Marc, fotbalistul născut la Piatra Neamț, a marcat golul egalizator în prelungiri pentru Chindia Târgoviște. Iată cum arată clasamentul după ce s-a încheiat etapa cu numărul 6: 

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Min. 90+3: Marc șutează pe jos, iar portarul Ceahlăului respinge cu greu în corner. 

Min. 90+1: GOOL Chindia Târgoviște! În urma unui corner, mingea ajunge la Andrei Marc. Fotbalistul născut la Piatra Neamț a restabilit egalitatea în prelungiri. 

Min. 84: Onișa șutează puternic de la distanță, iar mingea zguduie transversala. 

Min. 69: Prejmerean lovește bara cu o lovitură de cap. 

Min. 59: Moldoveanu a căzut în careu după un duel cu unul dintre fundașii Ceahlăului. „Centralul” Sergiu Anton a dictat lovitură de la 11 metri, însă reluările video au arătat că intervenția a fost corectă. După ce s-a sfătuit cu tușierul, Sergiu Anton a întors faza, iar jocul s-a reluat cu minge de arbitru, deși dâmbovițenii trebuiau să beneficieze de corner. 

Min. 56: Onisa șutează surprinzător, iar Răilean respinge spectaculos. 

Min. 50: Ocazie mare de gol pentru Ceahlăul! Patrick Petre șutează peste poartă dintr-o poziție excelentă. 

Min. 27: GOOOOOOOOL, Ceahlăul! Patrick Petre deschide scorul după o fază confuză în careul Chinidiei. 

Min. 1: Partida a început!

Ceahlăul: Krell – Albino, Forizs, Petkov, Oltean – Akwasi, Onisa – Moraru, Neicuțescu, Petre – Llullaku. Rezerve: Wynney, A. Anton, Copoț-Barb, Fărăgău, Jalba, Jaquite, Larrauri, Savu, Selmani. Antrenor: C. Pustai. 

Chindia: Răilean – Marc, Rutjens, Git, Plămadă – Călin Alberto, Matiș – Cojocaru, Anișoreac, Prejmerean – Moldoveanu. Rezerve: Popescu, Dinu, Șerban, Bogaciuc, Botogan, Ioniță Adrian, Manolache, Golofca, Mustapha Jah. Antrenor: Vasile Miriuță.

18-09-2023
15:14

Clasamentul Ligii 2 Casa Pariurilor

18-09-2023
13:08

FC Argeș - Unirea Dej 2-0 (Angelov 6)

Vezi video cele mai importante faze AICI.

Min. 90: Final.

Min. 35: GOL FC Argeș! Rusu înscrie, după o pasă excelentă a lui Angelov.

Min. 6: GOL FC Argeș! Rădescu centrează, iar Angelov trimite cu capul în poartă.

Min. 1: A început meciul.

FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda, Tudose, Rizzi – Răuță, Panait – Rădescu, Haită, Rusu – Angelov
Rezerve: Straton, Scarlatache, Balaur, Babin, Mitoi, Pîrvu, Bujor, Dulcea, Buhăcianu
Antrenor: Eugen Beza

Unirea Dej: R. Pop – Zamfirescu, D. Popesc, Negrea, Șuteu – Stancovici, Chira, Ad.Pop – Ciocan, Golda, Piftor
Rezerve: Trip, Cătinean, Pruteaun, Scocîlcă, Mitrea, Zanc, Ciuciulete, Blaj, Fulga
Antrenor: Dacian Nastai

18-09-2023
12:28

CS Tunari a anunțat despărțirea de Florin Stângă

CS Tunari a adunat un singur punct în primele șase etape, iar parcursul modest al nou-promovatei în liga secundă nu a rămas fără urmări. Antrenorul principal, Florin Stângă, a fost demis după eșecul categoric, scor 1-6 cu CSC Dumbrăvița.

Anunțul a fost făcut de clubul ilfovean pe pagina de facebook. Alin Ilin se va ocupa de interimatul clubului de lângă București, până la numirea unui nou „principal”.

„Mulțumim Florin Stângă! 

În această dimineață, Arsenal Tunari a încheiat pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Florin Stângă.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicare și îi dorește mult succes! Din punct de vedere sportiv, antrenorul Alin Ilin va asigura perioada de interimat!”, se arată în postarea celor de la CS Tunari.

 

CS Tunari a primit nu mai puțin de 16 goluri în șase meciuri. Gruparea ilfoveană ocupă locul 19 în liga secundă, la egalitate cu ultima clasată, Progresul Spartac.

16-09-2023
07:24

Rezultatele de sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
  • Corvinul – CSM Reșița 2-0 (Manolache 62, Bradu 73)
  • CS Dumbrăvița – CS Tunari 6-1 (Paulevici 20, 51, Ghinescu 45+2 pen., Martinov 62, Cibi 80, Tănase 85 / Ivanovski 44)
  • Csikszereda – CS Mioveni 0-0
  • CSM Slatina – CS Șelimbăr 0-0
  • Gloria Buzău – CSM Alexandria 1-0 (C. Dumitru 85)
  • Unirea Slobozia – Metaloglobus 2-0 (Dinu 25, Vlăsceanu 66)
  • Progresul Spartac – Viitorul Tg. Jiu 1-2 (Radu 90+4 / Gîrbița 10, 59)
14-09-2023
17:29

Concordia - CSA Steaua 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – S-a terminat 0-0 și CSA Steaua a înregistrat a patra remiză la rând din primele șase etape. „Militarii” sunt acum pe locul 9 în Liga 2 Casa Pariurilor. Concordia stă ceva mai bine, pe poziția a 6-a.

Min. 57 – Sierra șutează de la marginea careului, dar Oncescu respinge în corner!

Min. 5 –  Ocazie CSA Steaua! Enceanu centrează în careu, dar Wallace trimite cu capul peste poartă.

Min. 1 – A început meciul de la Chiajna!

14-09-2023
17:09

Echipele de start din Concordia - CSA Steaua

Au fost anunțate echipele de start din Concordia Chiajna – CSA Steaua:

  • Concordia Chiajna: Oncescu – Achim, Ispas, Tamaș, Corbu – Pires, Lazăr – Tucaliuc, Hlistei, Burcea – Ad. Bălan; Rezerve: Ciontoș, Stănică, Pîrvulescu, Dumbravă, Ghimfus, Dulca, Moise, Coocș, Pop; Antrenor: Erik Lincar
  • CSA Steaua: Frânculescu – Maftei, Vîrtej, Walace, Ilie – Mancuso – Drăghici, Sierra Gimenez, Enceanu, Buziuc – Chipirliu; Rezerve: Pop, Bărbulescu, Boiciuc, Raicu, Dobrescu, Avram, Topuzov, Chunchukov; Antrenor: Daniel Oprița

În perioada 14 -19 septembrie au loc partidele din cadrul etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Liderul cu punctaj maxim, CS Șelimbăr, are parte de o deplasare dificilă, la Slatina. Partida care deschide această rundă este cea dintre Cocordia Chiajna și CSA Steaua, care începe la ora 20:30. Etapa se încheie marți, 19 septembrie, de la ora 17:00, cu jocul dintre Ceahlăul și Chindia.

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 6. Concordia – CSA Steaua, ambiții de play-off de ambele părți

Primul meci al etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor, Concordia Chiajna – CSA Steaua, are loc joi, 14 septembrie, o programare mai puțin obișnuită pentru partidele din cel de-al doilea eșalon, care, de regulă, începeau vineri, iar în ultimele etape au pornit la drum, ce e drept, direct cu grosul rundei, de sâmbătă. Este o întâlnire între două echipe cu obiectiv declarat de intrare în play-off, ilfovenii, cu drept de promovare, visând la revenirea în elită.

ADVERTISEMENT

Momentan, însă, nici una dintre ele nu se află în grupul primelor șase, având multe momente în care jocul nu a mers conform așteptărilor. Concordia, echipa pregătită de experimentatul Erik Lincar, având în lot câțiva jucători cu mare experiență (Tamaș, Adi Popa, Denis Ispas, Adrian Bălan, are două victorii, un egal și două eșecuri. CSA Steaua are un succes, trei remize și a pierdut o dată. Prima e pe locul 7, cu 7 puncte, a doua imediat pe locul 8, cu 6 puncte.

Programul meciurilor din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Joi, 14 septembrie, ora 20:30

  • Concordia Chiajna – CSA Steaua

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 11:00

  • Corvinul – CSM Reșița
  • CS Dumbrăvița – CS Tunari
  • Csikszereda – CS Mioveni
  • CSM Slatina – CS Șelimbăr
  • Gloria Buzău – CSM Alexandria
  • Unirea Slobozia – Metaloglobus
  • Progresul Spartac – Viitorul Tg. Jiu
ADVERTISEMENT

Luni, 18 septembrie, ora 16:15

  • FC Argeș – Unirea Dej

Marți, 19 septembrie, ora 17:00

  • Ceahlăul – Chindia Târgoviște

Liderul neînvins din Șelimbăr merge la Slatina

Cu siguranță nimeni nu ar fi pariat pe faptul că după consumarea primelor cinci etape din noul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor liderul, cu punctaj maxim, ar fi fost CS Șelimbăr, echipa din județul Sibiu, din localitatea cu imensă rezonanță istorică legată de domnia lui Mihai Viteazul de la începutul anilor 1600, deși este club depertamental și nu are drept de promovare impresionând prin jocul etalat.

CS Șelimbăr îl are ca antrenor pe fostul golgeter al lui Dinamo, Claudiu Niculescu și faptul că își cunoaște bine situația, o face să joace mereu relaxat, fără a-și face calcule și rezultatele au venit pe bandă rulantă, ultima victimă, după un meci foarte frumos, fiind CSA Steaua, cu scorul de 3-2. CSM Slatina e o echipă decentă, de mijloc, susținută de consiliul local, ceea ce o pune și pe ea în înterdicția de lupta la promovare.

ADVERTISEMENT

FC Argeș, în căutarea primei victorii din acest sezon

FC Argeș a retrogradat în Liga 2 Casa Pariurilor în această vară și toată lumea o vedea drept una dintre marile favorite la revenirea imediată în SuperLiga. Numai că, după cinci etape, cu Alexandru Pelici pe bancă, adus la început de sezon, piteștenii au dezamăgit crunt, nereușind nici o victorie, doar patru egaluri și pierzând o singură dată. Pentru Alexandru Pelici aventura s-a încheiat în etapa a cincea.

În locul său, conducerea lui FC Argeș a anunțat un nume surpriză ca fiind cel care a preluat echipa, unul dintre oamenii din stafful lui Alexandru Pelici, mai puțin cuoscut, Eugen Beza. Managerul clubului, Răzvan Tunaru, susține că echipa are nevoie de victorie cu Unirea Dej, adversarul din acest weekend,  pentru a debloca mental echipa și a începe cursa de promovare.

ADVERTISEMENT

Ceahlăul – Chindia, disputa dintre doi antrenori cu experiență

Ultimul joc din această etapă a 6-a din Liga 2 are loc marți, 19 septembrie, la Piatra Neamț. Ceahlăul abia a revenit, după mulți ani, la nivelul eșalonului secund, dar are ambiții mari, dovadă faptul că pe bancă se află experimentatul Cristi Pusztai iar în lot sunt destui jucători străini, semn că moldovenii vor mai mult decât menținerea, adică să atace un loc de play-off.

Chindia, care, ironia soartei, a început să joace meciurile de acasă pe noul stadion, Eugen Popescu, exact când a retrogradat, este una dintre formațiile care vor revenirea imediată în elită. Antrenorul Dragoș Militaru, adus la începutul sezonului, a fost demis absolut neașteptat, după doar trei meciuri, dar mult mai experimentatul Vasile Miriuță nu a reușit mare lucru, echipa ocupând locul 9, cu 6 puncte.

ADVERTISEMENT