Fotbal intern

Oficial: Daniel Pancu este noul antrenor al lui Poli Iași. Şi-a jignit o fostă echipă la prezentare. Fanatik confirmat

12.08.2020 | 19:53
Oficial Daniel Pancu este noul antrenor al lui Poli Iasi Sia jignit o fosta echipa la prezentare Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Poli Iași și-a găsit rapid antrenor după ce Mircea Rednic și-a încheiat contractul cu echipa din Copou. FANATIK a aflat că fostul antrenor și președinte al Rapidului, Daniel Pancu, va prelua echipa din Casa Pariurilor Liga 1.


UPDATE, 12 august, ora 19:53. Proaspăt înscăunat antrenor la Politehnica Iaşi, Daniel Pancu şi-a cerut scuze fanilor echipei pentru perioada petrecută la FC Vaslui, dar a jignit oraşul şi echipa lui Adrian Poumboiu.

ADVERTISEMENT

„Din 1996, când am plecat de la Poli, mi-am dorit să mai joc pentru Iași. De două ori dorințele mele nu au coincis cu planurile conducătorilor ieșeni… A apărut varianta Vaslui, am mers acolo pentru că eu nu am considerat niciodată că Vasluiul, care e cât un cartier al Iașului, poate fi rivala Politehnicii! Apoi, când am ajuns în Copou în ultimii ani, am auzit lucruri foarte urâte la adresa mea. Nu înțelegeam de ce, pentru că eu cred că am reprezentat Iașiul cu cinste mereu, apoi am aflat de Vaslui. Nu am răspuns nimănui. Totuși, dacă suporterii consideră că am greșit, eu îmi cer scuze“, a declarat Pancu.


UPDATE, 12 august, ora 15:12. Numirea lui Daniel Pancu în funcţia de antrenor al Politehnicii Iaşi a fost publicată şi pe site-ul formaţiei din Copou. „Cel mai renumit fotbalist ieșean va conduce colectivul tehnic al CSM Politehnica Iași. După foarte mulți ani, clubul din Copou va avea în frunte doi dintre cei mai iubiți jucători crescuți la Iași: antrenorul Daniel Pancu și președintele Ciprian Paraschiv.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a acceptat provocarea de a antrena echipa la care s-a format și a debutat în prima ligă din România. Asemeni președintelui Ciprian Paraschiv, noul tehnician a ales cu sufletul, hotărât să-și treacă în impresionantul palmares de jucător și succese de răsunet pe banca tehnică (…)

Îi urăm bun revenit în Copou și îi dorim ca Politehnica să reprezinte pentru antrenorul Daniel Pancu mai mult decât a însemnat, dacă se poate, pentru fotbalistul Daniel Pancu! Succes! “, scrie politehnicaiasi.ro

ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 august, ora 22:39. Daniel Pancu este noul antrenor de la Poli Iași, așa cum FANATIK a anunțat încă de pe 7 august. Pe contul de Facebook al Rapidului este anunțată mutarea lui Pancone la Iași: “Legendarul Daniel Pancu, fostul jucător, antrenor şi preşedinte al Rapidului, va fi noul “principal” al prim-divizionarei Politehnica Iaşi. Mult succes, Pancone!”


Ştirea iniţială, 10 august

Daniel Pancu a fost antrenor în sezonul precedent la Rapid. Chiar înainte de pandemie el a fost înlocuit de Dan Alexa pe banca tehnică, însă în play-off-ul Ligii a II-a Pancu a îndeplinit rolul de președinte al clubului.

ADVERTISEMENT

După ratarea promovării, Daniel Pancu a fost criticat de Florin Manea, care îl consideră principalul vinovat pentru faptul că Rapid joacă în continuare în Liga 2: “Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit! Vrei să ne nenorocești și la anul?

Daniel Pancu, noul antrenor al celor de la Poli Iași! L-a înlocuit pe Mircea Rednic

Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nicio televiziune și mă ascund, plec din țară.

Problema e că eu în iarnă am făcut un raport, am punctat foarte multe lucruri care nu au fost luate în seamă. Majoritatea transferurilor le-a făcut Angelescu și Daniel”, a spus Manea.

Război cu Manea: “E un ciorditor dovedit! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani”

Pancu nu a rămas dator și i-a răspuns lui Manea: „E un ciorditor dovedit! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani. Dacă unul ca ăsta reprezintă Rapid, e grav!

Nulitatea asta spunea că am făcut eu transferurile. Singurii jucători pentru care am insistat sunt Manole și Drăghiceanu, pentru că nu eram în posibilitatea să aleg eu, nu aveam experiență”, a spus Pancu.

Rednic a salvat echipa de la retrogradare! Pancu are două săptămâni de pregătire

Mircea Rednic și-a încheiat contractul cu Poli Iași, echipă cu care semnase la începutul anului și cu care avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare. Obiectivul a fost îndeplinit, propunerea FRF de mărirea numărului de formații de la 14 la 16 scutind de emoții și echipa moldoveană.

Pe clasamentul înghețat, Iașiul a încheiat pe locul 12 cu 30 de puncte. Daniel Pancu va avea doar două săptămâni de pregătiri cu echipa înainte de startul noii ediții din Casa Pariurilor Liga 1, programată pe 21 august.

ADVERTISEMENT