Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Daniel Pancu, reacție dură după atacul furibund al impresarului lui Cârjan

Cârjan este în centrul unui nou scandal cu FRF. Impresarul jucătorului s-a declarat îngrijorat de faptul că Pancu l-a introdus pe teren abia în minutul 90. Se vorbește de o răzbunare a celor din federație.
13.09.2023 | 13:16
Daniel Pancu reactie dura dupa atacul furibund al impresarului lui Carjan
RAZBOI TOTAL Cirjan - Pancu ATAC FARA PRECEDENT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Impresarul lui Cătălin Cârjan, Cătălin Sărmășan, a avut o postare îngrijorătoare pe pagina lui de Facebook. Sărmășan l-a arătat cu degetul pe Pancu pentru faptul că l-a lăsat pe banca de rezervă pe jucătorul său până în minutul 90. Partida în cauză este Albani – România, terminată cu scorul de 3-2 pentru gazde.

Cârjan, în centrul unui nou scandal cu federația

“Se face un caz mult prea mare. Fiecare are dreptul să își promoveze jucătorii, să îi apere, să îi conteste. Referitor la selecție și evoluția lui, el practic el a debutat la echipa națională. Știe toată lumea că ultimele jocuri el personal nu a jucat.

ADVERTISEMENT

Nu stau să dau explicații acum, dar dacă tot vorbim de jocurile astea, practic au venit pentru că erau poziții care nu erau doi pe același post care să aibe minute și jocuri, iar asta s-a văzut foarte clar la noi. Am făcut un prim 11 în care 8 jucători erau jucători cu minute care rezistau ritmului și intensității.

În momentul în care a trebuit să schimb, au intrat jucători cu minute mai puține și lucrul acesta din păcate s-a văzut pe tabelă. El a debutat la echipa națională, nu batjocoresc pe nimeni dacă îl bag în minutl 90 sau 1. Ești dator indiferent de cât joci să dai totul la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Este doar un singur joc, mai urmează și altele. Ferească Dumnezeu, nu am cum să reproșez nimănui nimic. Pe mine mă interesează jucătorul, cum se prezintă, cum se pregătește. Nivelul lui de pregătire, de înțelegere. A fost un grup nou, suntem la primul joc. Dacă aveam 2 jocuri înainte ar fi fost mai bine”, a declarat Daniel Pancu.

Cârjan a intrat pe teren în minutul 90

Ba mai mult, Sărmășan acuză federația că se răzbună pe Cârjan pentru declarațiile tatălui său. Atunci, Cârjan senior acuza FRF de faptul că promovează jucătorii pe baza relațiilor din afara terenului și nu pe merit, așa cum este normal. Pancu nu are viață ușoară la națională. Octavian Popescu s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost convocat.

ADVERTISEMENT

“Sunt jucători pe care nu îi cunosc, ușor ușor încep să îi descopăr și eu. De ce vorbim de lucrui de genul? Cum să am ceva personal cu jucători pe care nu îi cunosc. Eu vorbesc doar de fotbal, se face prea mult caz. Am avut un joc în mână, l-am pierdut, e frustrant, dar nu e normal să aruncăm cu pietre.

Nu e normal și nu e sănătos. Absolut nimeni nu s-a purtat urât cu el, el e un băiat admirabil, se pregătește bine, se vede că este educat în vest. Pe viitor sper să joace mai mult la Rapid la echipa de club. Nu există niciun caz Cârjan sau alți jucători. Noi nu gândim personal, cazuri personale nu există.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu are nimic cu Cârjan. Vorbim aici de jucători care sunt în formă, trebuie să joace la echipele de club și să vină să o facă la maxim din posibilitățile lor la echipa națională. Nu e treaba mea, nu e problema mea ce postează oamenii, jucători sau impăresari, e dreptul lor.

Nu am nedreptățit niciun jucător, sau dacă vreți, niciodată intenționat. Că pot fi mai inspirat sau neinspirat, ca antrenor, e o problemă, dar să nedreptățesc vreun jucător, cea mai mică intenție la mine nu o să vedeți niciodată. Cârjan e un jucător super profesionist, nimic de reproșat”, a completat Daniel Pancu.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Scandal intre Pancu si Carjan

 

ADVERTISEMENT