Life

Daniel Pavel, adevărul despre concurenții de la Survivor România. Ce nu s-a văzut la TV

Daniel Pavel a spus adevărul despre concurenții de la Survivor România. Prezentatorul TV a dezvăluit ce nu s-a văzut pe micile ecrane.
21.08.2021 | 18:53
Daniel Pavel adevarul despre concurentii de la Survivor Romania Ce nu sa vazut la TV
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a spus adevărul despre concurenții de la Survivor România. Acesta susține că sunt foarte puține lucruri care nu s-au văzut și simțit la televizor.

Prezentatorul TV susține că ar mai repeta experiența din jungla Dominicană, considerând că acest proiect a fost o adevărată realizare profesională. În ciuda greutăților, moderatorul nu ar refuza să mai prezinte acest tip de reality show.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, adevărul despre concurenții de la Survivor România

Daniel Pavel a spus adevărul despre concurenții de la Survivor România. Prezentatorul de la Kanal D a dezvăluit că au rămas puține lucruri care nu s-au văzut pe micile ecrane.

Moderatorul TV a declarat că sinergia care s-a creat în jungla din Republica Dominicană între concurenți și echipa din spatele show-ului nu este ceva care s-a văzut pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să rămână ceva netransmis de multitudinea de camere de filmat ar fi sinergia minunată născută în praful dominican și sub stropii aceia mari de ploaie constantă, tropicală, între cei care filmam și cei cei care erau filmați nonstop, concurenții”, a declarat Daniel Pavel pentru CIAO.ro.

Prezentatorul susține că s-ar întoarce oricând în Dominicană. Daniel Pavel a declarat că această experiență i-a plăcut foarte mult, în ciuda momentelor grele și dorului de familie.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere al lucrului într-o echipă de profesioniști ai TV-ului de reality, și de outdoor, este o culme a reușitei mele profesionale și este clar că vreau să continui într-un astfel de mediu profesional.

Oricât de greu a fost, mai vreau, așa cum am simțit că toate drumurile mele profesionale și educaționale m-au condus spre Survivor, așa simt că vreau să continui să fiu parte din emoția unică pe care o transmitem publicului prin acest format sau formate similare”, a continuat prezentatorul, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a mărturisit că s-a confruntat cu dorul de iubită și de cei dragi. Totodată, prezentatorul spune că experiența l-a ajutat să se adapteze unui alt mediu de viață și să învețe mai multe lucruri despre propria persoană.

Daniel Pavel s-a logodit cu iubita lui

Daniel Pavel s-a logodit cu iubita lui, Marina, la scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană. Prezentatorul a ținut să precizeze că aceasta va fi prima și singura lui soție.

Vedeta de la Kanal D are și un fiu dintr-o fostă relație. Nu a fost niciodată căsătorit cu mama acestuia, dar au o relație bună. Daniel Pavel locuiește la Viena cu iubita sa, dar și cu fiul lui.

Daniel Pavel nu a confirmat dacă va prezenta și sezonul al treilea Survivor România. Acesta a dezvăluit recent că este în negocieri și „configurări” cu echipa de la Kanal D.

Fanii speră să-l vadă și în noul sezon, considerându-l un prezentator foarte bun pentru acest format.

ADVERTISEMENT