Life

Daniel Pavel, pregătit de următorul sezon Survivor România: „Suntem în etapa în care configurăm”

Daniel Pavel este pregătit de următorul sezon Survivor România. Acesta nu ar refuza oferta de a prezenta în continuare reality show-ul de la Kanal D.
05.08.2021 | 16:19
Daniel Pavel pregatit de urmatorul sezon Survivor Romania Suntem in etapa in care configuram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este pregătit de următorul sezon Survivor România. Moderatorul a recunoscut că își dorește să rămână prezentatorul show-ului în continuare.

În cadrul unui interviu, acesta a declarat că ar prezenta sezonul trei dacă ar fi să înceapă în luna septembrie. Daniel Pavel a fost foarte îndrăgit de telespectatorii emisiunii și mulți își doresc să-l revadă în acest proiect.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, pregătit de următorul sezon Survivor România

Daniel Pavel este pregătit de următorul sezon Survivor România, după cum a declarat în cadrul unui interviu. Întrebat dacă ar prezenta sezonul trei, dacă acesta ar începe la finalul verii, moderatorul TV a spus că da, dar nu în august, ci în septembrie.

Prezentatorul încă nu a stabilit nimic concret cu echipa de la Kanal D, însă ar accepta cu plăcere să fie la cârma emisiunii în următorul sezon.

ADVERTISEMENT

„August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului.

Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul. Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu”, a declarat Daniel Pavel pentru Pagina de Media.

Cum arăta programul lui Daniel Pavel la Survivor România

Daniel Pavel a povestit și despre programul pe care l-a avut la Survivor România. Prezentatorul TV se trezea foarte devreme, la ora 6.30, și făcea câteva exerciții fizice. După aceea, își bea cafeaua cu „Tata Teo”, medicul care a fost alături de concurenți.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a mai spus că erau și zile în care ajungeau să filmeze câte 10 ore la rând, mai ales atunci când erau mulți concurenți. Acesta a vorbit și despre filmarea Consiliilor de nominalizare și eliminare.

„Dacă erau jocuri de imunitate, seara aveam consiliu. Ajungeam acasă, aveam o oră la dispoziție…și începeam filmarea de seară din consiliu cu o cu totul altă dinamică, altă hartă mentală, trebuia să intri în altă stare.

Căldura din consiliu, pentru că erau flăcări pe bune, reale acolo. Și undeva târziu, spre 9-10 seara se termina. Am avut și zile de zece ore liniare de filmări.

30-40% din ce vorbeam în consiliu deriva din reality-urile, din testimonialele pe care le făceau înainte sau după meci. Așa că aveam o idee clară, dacă a pierdut vreuna dintre echipe, ce tip de dinamică a dialogurilor sau cine îi reproșează ce, cui…

Însă era și foarte mult free style acolo. Ideea formatului este mai ales pentru că ei sunt într-o presiune psihologică foarte puternică, să-i lași sa vorbească”, a mai spus prezentatorul TV.

Unde a lucrat Daniel Pavel înainte de Survivor România

Daniel Pavel a fost cooptat în echipa de la Kanal D pentru a prezenta Survivor România în locul lui Dan Cruceru, prezentatorul primului sezon. Încă din primele ediții, Dan Pavel a fost îndrăgit de public datorită stilului său de a prezenta.

În trecut, a fost prezentator la Antena 3, dar și la radio RFI, unde găzduia emisiunea „Business on air”, program premiat de CNA în 2015.

Totodată, Daniel Pavel a fost și redactor-șef la Penny FM. De ceva vreme, acesta locuiește la Viena. Înainte de cariera în media, Daniel Pavel a a lucrat ca ofiţer în marina comercială.

ADVERTISEMENT