Life

Daniela Crudu, anunț șoc de Crăciun! E însărcinată în patru luni! Am aflat ce va avea

Daniela Crudu e din nou însărcinată! Vestea vine taman în prag de Crăciun! Fosta asistentă de televiziune e în culmea fericirii!
19.12.2023 | 18:21
Daniela Crudu anunt soc de Craciun E insarcinata in patru luni Am aflat ce va avea
Daniela Crudu, din nou însărcinată. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu e însărcinată din nou și așteaptă un băiețel! Vestea aflată de FANATIK, în exclusivitate, va surprinde, cu siguranță, pe toată lumea!

Daniela Crudu, gravidă în 4 luni, din nou

Fosta asistentă de televiziune din emisiunea lui Capatos a rămas din nou însărcinată! Vedeta are deja o burtică vizibilă, iar FANATIK a aflat că va aduce pe lume un băiețel. Minunea din viața brunetei extrem de iubită de publicul larg se produce la doar câteva luni după ce a adus pe lume o fetiță.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a născut în luna mai a acestui an o fetiță perfect sănătoasă și n-a trecut multă vreme până când a rămas din nou gravidă. Vedeta de televiziune va fi mamă, de data asta, a unui băiat!

Cruduța va avea băiețel

Cel mai bun prieten al Danielei Crudu a confirmat, pentru FANATIK, că tânăra e în patru luni și copilul este de sex masculin: „Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”. 

ADVERTISEMENT

N-au trecut prea multe luni de când Daniela Crudu a devenit mamă că, iată, acum se bucură iar de această ipostază. Lucrurile se schimbă de această dată, căci acum va avea fecior, așa cum v-am relatat în rândurile de mai sus.

Ce spunea vedeta despre iubitul ei

Pentru copila ei, bruneta a ales un nume cu totul special, Daiana. „O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu.

ADVERTISEMENT

Dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, spunea Daniela Crudu la ceva vreme după ce s-a aflat că va fi mămică întâia oară.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

ADVERTISEMENT

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea Daniela Crudu despre relația cu tatăl ei, pentru spynews.ro, acum ceva timp.

 

 

ADVERTISEMENT