Life

Dan Capatos, probleme grave de sănătate. Prezentatorul a spus abia acum cu ce se confruntă: „Intru la bolnavi cronici”

Dan Capatos a făcut dezvăluiri neașteptate despre problemele sale de sănătate. Prezentatorul a suferit un accident vascular cerebral.
12.10.2023 | 11:07
Dan Capatos probleme grave de sanatate Prezentatorul a spus abia acum cu ce se confrunta Intru la bolnavi cronici
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dan Capatos. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el atunci când apare la televizor, Dan Capatos ascunde în spate o adevărată dramă. Prezentatorul de la Xtra Night Show a vorbit acum despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Drama ascunsă a lui Dan Capatos. Are probleme grave de sănătate

Dan Capatos este unul dintre cei mai simpatici și mai longevivi prezantatori de televiziune de la noi. De fiecare dată, apare în fața telespectatorilor și a colegilor săi de platou cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Are cuvintele și glumele la el, astfel că îi binedispune mereu pe cei din jurul său. Iar în aceste condiții, mulți s-au întrebat de ce nu-i calcă pe urme lui Cătălin Bordea și nu se duce la America Express, mai ales că acesta a și câștigat.

Dan Capatos a mărturisit că i-ar plăcea, ba chiar ar avea și un coechipier, însă motivul care îl împiedică să participe la emisiune este unul cutremurător. Prezentatorul de la Xtra Night Show are probleme serioase de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un AVC”

În urmă cu doi ani, în timp ce se afla în vacanță, Dan Capatos a suferit un accident vascular cerebral. Iar în prezent este inclus pe lista bolnavilor cronici, fiind predispus la două boli foarte grave.

Astfel că, vedeta Antena Stars a mărturisit că îi este frică să se aventureze într-un astfel de proiect. De altfel, pe parcursul filmărilor, concurenții America Express sunt expuși unor pericole destul de mari.

ADVERTISEMENT

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion.

ADVERTISEMENT

Începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a declarat Dan Capatos, conform viva.ro. 

ADVERTISEMENT