Life

Daniela Crudu, o nouă intervenție chirurgicală. Ce a făcut fosta asistentă TV de data aceasta

03.02.2021 | 23:23
Daniela Crudu o noua interventie chirurgicala Ce a facut fosta asistenta TV de data aceasta
Daniela Crudu, o nouă intervenție chirurgicală. Ce a făcut fosta asistentă TV de data aceasta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a vizitat din nou cabinetul chirurgului plastician, apelând la o nouă intervenție la nivelul sânilor. Fosta asistentă a lui Capatos și-a uimit fanii cu schimbarea pe care și-a făcut-o de data aceasta și a atras numai reacții pozitive. 

Bruneta și-a schimbat silicoanele, după care a publicat câteva imagini cu noul ei aspect fizic, din moment ce este adepta operațiilor estetice.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy apariții feminine din showbiz-ul românesc, iar trăsăturile ei naturale, completate de micile retușuri ale medicului estetician, au ajutat-o să se mențină în topuri

Daniela Crudu, o nouă intervenție chirurgicală. Ce a făcut fosta asistentă TV de data aceasta

Daniela Crudu este apreciată de milioane de persoane nu doar pentru aspectul ei fizic impecabil, dar și pentru energia pozitivă pe care o transmite zi de zi. Vedeta nu s-a ferit să recunoască faptul că este adepta operațiilor estetice și a trecut de multe ori pragul medicului estetician.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, bruneta și-a schimbat silicoanele și a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își evidențiază noul bust. Deși avea cu ce să se laude și înainte, vedeta nu a fost pe deplin mulțumită și a decis să facă niște modificări.

Astfel, Daniela Crudu poartă o bustieră specifică atunci când se fac intervenii la nivelul sânilor și o branulă în mână, zâmbitoare, ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT
Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele
Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele. Sursa foto: Instagram

Până acum, diva și-a operat nasul, sânii și buzele, fiind complet diferită față de prima dată când și-a făcut apariția pe micile ecrane. Vedeta este foarte sinceră atunci când vine vorba despre operațiile ei și nu se ascunde atunci când îi anunță pe fani ce retușuri și-a mai făcut.

Daniela Crudu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, pozând adesea în ipostaze mult prea intime, însă silueta ei de invidiat și chipul fără cusur reprezintă un mare ajutor pentru a dat bine în poze.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a retras din lumea televiziunii și nu se știe când va fi următorul ei proiect, însă nu a ieșit din lumina reflectoarelor, ba chiar își ține zilnic fanii la curent în legătură cu ce se mai întâmplă în viața ei. „Cruduța” se bucură de peste 688.000 de urmăritori pe ontul de Instagram, iar numărul acestora crește zilnic.

ADVERTISEMENT