Life

Daniela Gyorfi, surprinsă nemachiată, la 53 de ani: “Vă place?” Cum arată vedeta complet naturală

Cum arată Daniela Gyorfi nemachiată, la 53 de ani. Vedeta s-a lăsat fotografiată complet naturală, în timp ce se afla într-o călătorie alături de soțul ei.
15.06.2022 | 13:13
Daniela Gyorfi surprinsa nemachiata la 53 de ani Va place Cum arata vedeta complet naturala
Cum arată Daniela Gyorfi nemachiată. Foto Colaj Fanatik /Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi a renunțat la machiaj! Iată cum arată vedeta nemachiată așa cum o vedem, de obicei, la televizor.

Cum arată Daniela Gyorfi fără pic de machiaj

Daniela Gyorfi a plecat într-o scurtă călătorie de relaxare alături de soțul ei și niște prieteni. Pentru această zi de relaxare, cântăreața a ales un look fără pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

Dacă suntem obișnuiți să o vedem foarte aranjată și cu un make-up profesionist, iată că de această dată, Daniela Gyorfi, despre care s-a spus că ar avea mai multe operații estetice, a ales naturalețea.

Vedeta a îmbrăcat o rochie mini colorată, de vară, și niște adidași și s-a fotografiat la Băile Felix. Alături de vedeta se afla și soțul ei, George Tal.

ADVERTISEMENT

„Vă place rochița? Mie da!”, a scris artista.

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi, surprinsă nemachiată, la 53 de ani. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Ce spune Daniela Gyorfi despre operațiile estetice. Ce intervenții are vedeta

Despre Daniela Gyorfi s-a spus că are foarte multe operații estetice, ba chiar că a ajuns să se mutileze din cauza acestora.

Afirmațiile răutăcioase au fost respinse de cântăreață, care a spus că este frumoasă pentru oamenii care contează cu adevărat pentru ea – inclusiv fiica acesteia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că a avut intervenții la nivelul sânilor, trei mai precis, și că avea acid hiluronic în buze. De când a întâmpinat niște probleme, a decis să rămână cu buzele sale naturale.

Daniela Gyorfi a spus că face intervenții la nivelul feței o dată pe an, dar acestea nu sunt invazive. În schimb, operații estetice la nivelul feței nu are, a susținut vedeta.

ADVERTISEMENT

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni.

Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

ADVERTISEMENT