Sport

Dănuț Lupu a revenit în țară și a fost încătușat! Ce s-a întâmplat la aeroport

Dănuț Lupu a revenit în țară și a fost așteptat pe aeroportul din Otopeni de polițiști. Fostul fotbalist a fost încătușat și condus spre penitenciarul Rahova.
08.10.2023 | 15:55
Danut Lupu a revenit in tara si a fost incatusat Ce sa intamplat la aeroport
Dănuț Lupu a revenit în țară și a fost încătușat! Ce se întâmplă la aeroport
ADVERTISEMENT
08-10-2023
13:29

Dănuţ Lupu a fost dus la penitenciarul Rahova!

După câteva zeci de minute petrecute în aeroport, Dănuţ Lupu a fost escortat în cătuşe la penitenciarul Rahova, acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa de şapte luni şi 10 zile. 

Fostul internaţional român nu a oferit nicio declaraţie reprezentanţilor presei, părăsind aeroportul cu o maşină a Poliţiei. 

VEZI VIDEO: 

Dănuţ Lupu a părăsit aeroportul în cătuşe

Duminică a fost agitație în aeroportul Otopeni. Dănuț Lupu a revenit în țară și a fost așteptat de oamenii legii care au venit să îl conducă la penitenciarul Rahova pentru a-și ispăși pedeapsa de șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru conducere fără permis.

Dănuț Lupu a revenit în țară și a fost încătușat!

Așa cum a promis în intervenția de la FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a revenit din Dubai și s-a predat autorităților. Fostul fotbalist a fost încătușat în momentul în care a ajuns pe pământ românesc și condus în arest.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de a reveni în țară, Dănuț Lupu a declarat că speră ca la aeroport să nu se facă niciun fel de spectacol și lucrurile să decurgă normal, asumându-și pedeapsa cu demnitate:

“Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria. 

ADVERTISEMENT

“Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine”

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere.

Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a spus Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În urmă cu șase zile, Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus pe drumurile publice fără să aibă permis de circulație:

“Solicitarea apelantului de a se dispune pedeapsa amenzii este nefondată, având în vedere modalitatea de comitere a faptei, împrejurările de săvârşire a acesteia, care denotă un pericol social relativ ridicat pentru siguranţa traficului rutier, faptul că inculpatul nu este la primul contact cu legea penală şi a perseverat pe cale infracţională, săvârşind fapta în termenul de supraveghere stabilit anterior, fără a ţine seama de clemenţa soluţiei de amânare a aplicării pedepsei”, se arată în motivarea instanței.

ADVERTISEMENT

Fostului mijlocaș i s-a anulat permisul de conducere în 30 aprilie 2001, atunci când a fost surprins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Dănuț Lupu, încătușat la aeroport

ADVERTISEMENT
Tags: