Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, ultima declarație înainte de a fi arestat: „Azi mă predau!”. Ce a cerut pe aeroport

Dănuț Lupu a oferit o reacție în exclusivitate pentru Fanatik înainte să se preda autorităților. Apelul legendei lui Dinamo.
08.10.2023 | 10:43
Danut Lupu ultima declaratie inainte de a fi arestat Azi ma predau Ce a cerut pe aeroport
Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost în urmărire națională, însă dinamovistul se va preda în cele din urmă. Fostul mare fotbalist a oferit o declarație în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu, apel public la Fanatik SuperLiga: „Voi ajunge astăzi în România să mă predau”

Dănuț Lupu a ținut să transmită un mesaj public prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, citit în direct de Horia Ivanovici: „Voi ajunge astăzi în România să mă predau, așa cum am promis zilele trecute la voi la Fanatik”.

ADVERTISEMENT

Lupu a explicat situația sa și de nu s-a predat în termenul de 6 ore de la aflarea sentinței: „Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România”.

Lupu a cerut presei, dar și poliției să fie tratat cu demnitate în aceste clipe: „Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Eu îmi voi duce crucea. Sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate”

Dănuț Lupu va fi luat de pe Aeroportul Otopeni și dus la Rahova: „Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere.

Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”.

ADVERTISEMENT

Fostului mare internațional i se va desface contractul de muncă la CS Dinamo

Condamnarea de 7 luni și 10 zile i-a pus capăt și carierei la CS Dinamo, unde avea rolul de coordonator al grupelor de juniori mari. El va fi înlocuit de Ionel Dănciulescu.

Dănuț Lupu a plâns în direct la FANATIK SUPERLIGA la aflarea veștii: „Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică.

ADVERTISEMENT

Câteodată și oamenii mari mai plâng. orbesc, Horia… Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor, celor care mă încurajează. Nu prea am răspuns la telefon…”, au fost declarațiile emoționante ale dinamovistului.

FANATIK SUPERLIGA e live DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Dănuț Lupu, ultimele declarații înainte de arestare

ADVERTISEMENT