Fotbal intern

Dănuț Lupu e convins că Ionuț Negoiță e în spatele spaniolilor: „De ce a dat clubul fără garanție?”

16.01.2021 | 16:01
Danut Lupu e convins ca Ionut Negoita e in spatele spaniolilor De ce a dat clubul fara garantie
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu crede că Ionuț Negoiță este vinovatul principal pentru situația financiară dificilă prin care trece Dinamo. „Tot acest scandal e făcut de Negoiță”, declară fostul jucător. 

Dănuț Lupu (53 de ani), fost fotbalist important în Ștefan cel Mare, crede că maniera în care Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo este ciudată.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a lansat ipoteza conform căreia fostul finanțator al dinamoviștilor ar fi în spatele așa-zișilor investitori din Spania.

Dănuț Lupu îl consideră vinovat pe Ionuț Negoiță pentru situația de la Dinamo

Situația financiară de la formația din Ștefan cel Mare este departe de a fi rezolvată, chiar dacă au apărut câteva licăriri de speranță. Dănuț Lupu, fost internațional român și fotbalist al formației din Ștefan cel Mare, declară că Ionuț Negoiță ar fi de vină pentru dificultățile cu care se confruntă una dintre echipele de tradiție ale fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

“Cu scuzele de rigoare pentru Negoiță, dar tot acest scandal e făcut de el. La cum îl cunosc eu… Înseamnă că este un afacerist foarte prost domnul Negoiță, dar de-a lungul timpului a demonstrat că nu este un afacerist prost. Atunci de ce a dat clubul Dinamo fără vreo garanție?

A vrut un grec (n.r. – Konstantinos Tsakiris) să cumpere clubul. A vrut să-i dea lui Negoiță 10 milioane de euro și el i-a dat-o spaniolului (n.r. – Cortacero) pe nimic. Păi nu vi se pare dubios? Eu cred că Negoiță se află în spatele spaniolilor. A vrut cumva să scape de Dinamo.

ADVERTISEMENT

90% din salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani. Sunt făcute ca unii să-și ia niște bani, nicidecum jucătorii. Din toți spaniolii veniți la Dinamo, dacă vreunul din ei lua salariu de 12.000, nu spun 25.000, credeți că mai veneau în România?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit realitateasportiva.net.

Dinamo se va duela cu cei de la Chindia în această etapă

Dinamo a început bine anul după ce a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Hermannstadt și se află în fața următoarei partide din Liga 1. De la ora 20:00, dinamoviștii vor juca contra Chindiei Târgoviște, într-o partidă din etapa a 17-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

În ultimul joc dintre cele două echipe, Chindia s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Daniel Florea, în minutul 45+2.  În sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile. Chindia s-a impus pe 16 august 2019 cu 3-2. Pe 4 decembrie, în același an, dinamoviștii au câștigat cu 4-1 contra Chindiei.

ADVERTISEMENT