Sport

Dănuț Lupu nu are milă de rapidiști! Critici pentru Șumudică, Mutu și Niculae

Dănuț Lupu i-a făcut praf pe Marius Șumudică, Adrian Mutu și Daniel Nicolae. Ce le reproșează celor trei aflați în prim planul scandalului de la Rapid.
10.07.2023 | 14:10
Danut Lupu nu are mila de rapidisti Critici pentru Sumudica Mutu si Niculae
Dănuț Lupu, critici dure pentru Mutu, Șumudică și Niculae. Sursă foto: sportpictures..eu
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a pus tunurile pe Rapid după plecarea lui Adrian Mutu și refuzul conducerii de al numi antrenor pe Marius Șumudică. Ce spune fostul mare jucător al Rapidului.

Dănuț Lupu îl face „trădător” pe Adrian Mutu: „Tu nu erai rapidist?!”

Dănuț Lupu l-a luat prima oară în colimator pe „Briliant”: „Tu, Mutu, nu erai rapidist? Nu te mai dai că vrei să iei campionatul, că vrei să faci, să dregi? Păi, cum facem? Rapid te-a ajutat, la un moment dat. Tu, când ai prins o oportunitate, i-ai lăsat și ai plecat. Dacă Mutu s-a dus acolo, vorbește de cel puțin o lună de zile. Putea să facă asta de acum o lună. Eu nu cred că poți să pui un antrenor în două-trei zile.

ADVERTISEMENT

Suporterii i-au cerut demisia, iar el s-a bătut cu pumnul în piept, că el e rapidist și rămâne la Rapid. Acum, nu mai ține cu Rapid? Fiecare ține de scaun și își vede doar interesul. Nu trebuia să pleci la prima bătaie de vânt”, l-a criticat fostul mare fotbalist.

Nici Daniel Niculae nu a fost menajat de Lupu, care a avut un discurs extrem de acid: „Niculae, în general, a cam scăpat de toți rapidiștii de acolo. A făcut curat și a rămas el singur acolo. E treaba lui. Ce rapidist mai e pe acolo? Pancu nu mai e. Maftei mai e la centrul de copii și juniori, atât.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Niculae are puterea să pună el antrenor, la ora actuală, la Rapid. Sau nu cred că ar fi putut să-l influențeze pe Șucu. Eu cred că a fost alegerea lui Șucu. Niculae nu cred că se ocupă de niciun transfer”, a mai spus Lupu, conform playsport.ro.

Dănuț Lupu: „Șumudică o să se supere pe mine, dar nu cred că era momentul să vină la Rapid”

Dănuț Lupu nu înțelege nici lamentările lui Șumudică după ce a fost refuzat de conducere. Antrenorul a mărturisit că nu a dormit trei zile, iar mama sa a plâns în hohote„Șumudică o să se supere pe mine, dar nu cred că era momentul să vină la Rapid. Eu cred că Rapid, încă, nu are forța necesară de a câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Nu cred că i-ar fi convenit lui Șumudică să vină undeva unde să termine pe locul 3 sau 4. Toată lumea își propune campionatul anul acesta. Poate peste un an va avea forța, dar, momentan, nu cred că poate să câștige campionatul.

Trebuie să ai o echipă omogenă, care să joace unu-doi ani împreună. Șumudică ce ar fi făcut, dacă nu ar fi câștigat campionatul? Nu cred că era momentul lui acum. Dacă avea contract în Arabia, îți spun eu că nu venea”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a ajuns în România și urmează să parefeze înțelegerea cu Rapid și să fie prezentat oficial. Italianul revine astfel în Giulești după 8 ani. Pe banca „alb-vișiniiilor” a reușit să câștige un trofeu: Supercupa României, însă în 2015 a retrogradat în Liga 2.

ADVERTISEMENT
Tags: