Fotbal intern

Dănuț Lupu mai aruncă o bombă: „V-am zis de doi ani. Dinamo e jumătate la ANAF, jumătate la tatăl lui Negoiță”

22.05.2020 | 20:55
Danut Lupu mai arunca o bomba Vam zis de doi ani Dinamo e jumatate la ANAF jumatate la tatal lui Negoita
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a vorbit despre starea de la Dinamo și consideră că clubul din „Ștefan cel Mare” nu va fi vândut, din cauza problemelor apărute, dar și a nesiguranței privind palamaresul și culorile echipei.

Dănuț Lupu aruncă o nouă bombă despre Dinamo

Dănuț Lupu a vorbit despre starea de la Dinamo și crede că jumătate din club este la ANAF, iar cealaltă jumătate la tatăl lui Ionuț Negoiță: „Eu am spus de acum doi ani că nu o să vândă nimeni. Am fost judecat greșit de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani am spus că Dinamo nu are palmares, nu are culori, nu are autocar, nu are nimic. Acum echipa e jumate la ANAF, jumate la tatăl lui Negoiță, deci nu e al lui Dinamo. Deci acum de la Dinamo cumperi locul în Liga 1 și 20 de jucători”.

„Nu sunt vinovați nici spaniolii, nici Negoiță”

Dănuț Lupu a continuat și consideră că nu există niciun vinovat pentru faptul că Dinamo nu a fost vândut și a explicat de ce crede acest lucru:„Nu sunt vinovați nici spaniolii, nici Negoiță. El încearcă acum să „păccălească” pe cineva cum s-a păcălit el acum 5 ani.

ADVERTISEMENT

În vară poate să vină Badea să le ia culorile. Sunt supărat și pe galerie și pe fani, care nu au venit la meciurile de pe „Ștefan cel Mare”. Dacă n-ar fi fost drepturile TV, acest campionat nu s-ar fi jucat și CFR era campioană.

Eu îmi doresc să se joace meciurile, dar dacă se îmbolnăvesc trei jucători crede cineva că se mai joacă. Oamenii care conduc fotbalul sunt interesați doar de bani. Fotbalul a devenit o afacere”.

ADVERTISEMENT
Dănuț Lupu este ferm convins că dacă se va relua campionatul, Universitatea Craiova va fi campioana Ligii 1: „Dacă se reia campionatul sunt convins că ia Craiova titlul”.