Sport

Darius Olaru, pierdere grea pentru FCSB! Ce s-a întâmplat cu căpitanul roş-albaştrilor

Darius Olaru a fost avertizat în meciul Universitatea Craiova - FCSB şi va fi suspendat pentru partida cu Farul. Coman a acuzat şi el probleme medicale.
28.01.2024 | 22:09
Darius Olaru pierdere grea pentru FCSB Ce sa intamplat cu capitanul rosalbastrilor
Darius Olaru, pierdere grea pentru FCSB! Ce s-a întâmplat cu căpitanul roş-albaştrilor. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a dominat confruntarea cu Universitatea Craiova din Bănie. Roş-albaştrii au deschis scorul dintr-un penalty controversat în prelungirile primei reprize prin Darius Olaru şi s-au desprins prin reuşita lui Coman, în minutul 50.

Darius Olaru, pierdere grea pentru FCSB!

Darius Olaru a văzut un cartonaş galben pentru proteste în minutul 72 şi a acumulat patru avertismente în actuala stagiune. Asta înseamnă că mijlocaşul FCSB-ului va fi suspendat la următorul meci, cu Farul.

ADVERTISEMENT

Căpitanul roş-albaştrilor a solicitat un cartonaş galben la o simulare a lui Alexandru Mitriţă în careul advers. Dar Marcel Bârsan a scos cartonaşul galben pentru protestele lui Darius Olaru.

Astfel, FCSB rămâne fără unul dintre principalii jucători în derby-ul cu Farul Constanţa, campioana en-titre. Următorul meci al roş-albaştrilor va avea loc pe 5 februarie împotriva echipei lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a acuzat probleme medicale

În confruntarea din Bănie a acuzat probleme şi autorul golului doi, Florinel Coman. Cu un sfert de oră înainte de final, atacantul FCSB-ului a acuzat probleme medicale la degetele de la piciorul stâng.

Florinel Coman nu a putut continua şi a fost înlocuit de Ovidiu Popescu. Astfel, Tavi Popescu şi-a reluat locul în banda stângă a atacului, în locul lui Coman. Pe final de meci a intrat şi Miculescu, marcatorul golului trei.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru este cel mai în formă jucător din SuperLiga, după primele două etape din 2024. A marcat până acum patru goluri în confruntările cu UTA Arad şi Universitatea Craiova, câştigate fără gol primit de roş-albaştrii.

Universitatea Craiova tremură pentru play-off

FCSB se impune fără emoţii cu UTA Arad şi Universitatea Craiova, scor 4-0 şi 3-0. Roş-albaştrii îşi menţin avantajul de 11 puncte faţă de Rapid, care a câştigat în ultimele minute derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova tremură pentru play-off după a doua înfrângere în două meciuri din 2024. Oltenii au 34 de puncte, două mai mult decât Hermannstadt, ultima echipă de sub linia play-off-ului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul