Sport

Darren Cahill, atac subtil la Serena Williams: „M-am bucurat”

Darren Cahill a atacat-o subtil pe Serena Williams, după ce americanca a lansat ironii la adresa Simonei Halep, suspendată din tenis pentru dopaj.
19.09.2023 | 08:00
Darren Cahill atac subtil la Serena Williams Mam bucurat
Darren Cahill a înțepat-o subtil pe Serena Williams după atacurile la adresa Simonei Halep. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a atacat-o subtil pe Serena Williams. Fosta sportivă din Statele Unite ale Americii a postat mesaje cu dedicație pentru Simona Halep, după ce românca a fost suspendată patru ani din tenis. În cadrul unui podcast, fostul antrenor al Simonei Halep, a răsucit cuțitul în rana Serenei Williams.

Darren Cahill, atac subtil la Serena Williams

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis pentru două încălcări separate ale programului anti-doping, însă decizia nu este definitivă, iar românca a făcut apel la TAS. La scurt timp după ce Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a făcut publică vestea teribilă, Serena Williams s-a aventurat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Americanca a transmis că “8 e o cifră mai bună” și a făcut astfel referire la faptul că vrea trofeul cu numărul 8 la Wimbledon pe care l-ar fi obținut dacă ar fi câștigat finala de pe iarba londoneză din 2019, când Simona Halep s-a impus.

Totodată, nu este exclus ca mesajul Serenei Williams să fi făcut referire la faptul că își dorea pedeapsă maximă pentru româncă în scandalul de dopaj: 8 ani. Invitat la podcast-ul lui Jimmy și Brett Connors, Darren Cahill a „înțepat-o” subtil pe Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill, mesaj cu dedicație pentru Serena Williams: „M-am bucurat”

Simona Halep a câștigat categoric finala de la Wimbledon 2019 în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. A fost cel de-al doilea trofeu de Grand Slam din cariera româncei, după titlul câștigat în 2018 la Roland Garros.

Darren Cahill a lăudat-o din plin pe Simona Halep și a precizat că cel mai bun meci al carierei a fost finala de la Wimbledon 2019 contra Serenei Williams. „Simona e o sportivă uimitoare cu 20 de milioane de oameni în România care practic o idolatrizează.

ADVERTISEMENT

Ea este o legendă în țara natală și cu siguranță a simțit presiunea din țară în cele mai importante momente, înainte să câștige titluri de Grand Slam sau să devină numărul 1 în lume. Nu am decât respect pentru ea.

M-am bucurat de fiecare bucățică din acei ani pe care i-am petrecut împreună. Ea a fost incredibilă în 2019 câștigând finala de la Wimbledon și jucând incredibil de bine în semifinale și finală. Cred că cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodată a fost împotriva Serenei (n.r. Williams) în acea finală”, a declarat Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

Serena Williams ar fi egalat-o la Grand Slam-uri pe Margaret Court

La Wimbledon 2019, Serena Williams a avut posibilitatea să își adjudece al 24-lea trofeu de Grand Slam și să o egaleze din acest punct de vedere pe Margaret Court, care deține recordul de cele mai multe astfel de titluri câștigate.

Astfel, înfrângerea suferită de americancă în fața Simonei Halep cântărește extrem de greu. Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a comentat acid pe rețele de socializare în scandalul de dopaj al sportivei născute la Constanța.

Ultima finală de Grand Slam a Serenei Williams a fost la US Open 2019. Fostul lider WTA a pierdut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 5-7. De asemenea, Serena Williams a pierdut ultimele patru finale de Grand Slam în care s-a calificat. Pe lângă finalele cu Halep și Andreescu, americanca a pierdut cu Kerber (Wimbledon 2018) și Osaka (US Open 2019).

ADVERTISEMENT