Sport

Serena Williams a răbufnit după suspendarea Simonei Halep

Serena Willams s-a răzbunat pe Simona Halep?! Postarea care o dă de gol pe Twitter. Vrea să îi ia titlul de la Wimbledon româncei?
12.09.2023 | 23:47
Serena Williams a rabufnit dupa suspendarea Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Serena Willams este văzută de unele voci drept persoana din spatele suspendării fără precedent a Simonei Halep. Fosta colaboratoare a lui Patrick Mouratoglou i-a întărâtat pe fani în mediul online.

Serena Williams, mesaj cu subînțeles după suspendarea Simonei Halep: „8 e un număr mai bun”

La scurt timp după aflarea veștii suspendării Simonei Halep, Serena Williams a făcut o postare care lasă loc de interpretări pe contul ei oficial de Twitter: „8 e un număr mai bun”.

ADVERTISEMENT
Serena Williams vrea titlul de la Wimbledon al Simonei Halep?! Postare pe Twitter
Serena Williams vrea titlul de la Wimbledon al Simonei Halep?! Postare pe Twitter

Zeci de comentarii au apărut imediat, iar fanii tenisului au speculat că fostul mare star al tenisului feminin face referire la finala pierdută în fața Simonei Halep la Wimbledon.

Pentru Serena Williams ar fi fost al optulea trofeu de Mare Șlem cucerit pe iarba londoneză. Și americanca în vârstă de 41 de ani nu s-a oprit aici! Cu câteva minute apreciase o postare în care Nicole Gibbs făcea acuzații grave la adresa Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

„E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”, a scris jucătoarea în vârstă de 30 de ani.

Serena Williams susținută și de soțul ei, care a atacat-o pe Halep. Reacția ironică a lui Alexis Ohanian

Soțul Serenei Williams a avut o ieșire publică la scurt timp după ce Simona Halep a fost suspendată în luna octombrie: „Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta???”, a scris milionarul Ohanian, care a completat ulterior: „Este un look care nu se demodează niciodată, se pare”.

ADVERTISEMENT

Fondatorul platformei Reddit a redistribuit practic o postare în care protesta împotriva rivalei Serenei Williams, Maria Sharapova, după ce a fost depistată pozitiv.

Alexis Ohanian, ironic la adresa Simonei Halep
Alexis Ohanian, ironic la adresa Simonei Halep

Cunoscutul antreprenor a apărut în public cu un tricou cu logo-ul unei celebre campanii anti-drog din anii 90, din Statele Unite ale Americii: D.A.R.E. – Drug Abuse Resistance Education (n.r. Programul de combatere a abuzului de droguri).

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost cu dedicație pentru rusoaică și apoi pentru Simona Halep, așa cum se poate observa din text, mai ales că postarea a fost republicată la doar câteva ore după ce s-a aflat că românca a picat testul anti-doping.

ADVERTISEMENT