Sporturi

Darren Cahill, imagini inedite pe Transalpina! Și-a luat cojocul de cioban pe el. GALERIE FOTO

18.06.2019 | 14:07
Darren Cahill imagini inedite pe Transalpina Sia luat cojocul de cioban pe el GALERIE FOTO

Simona Halep a fost alături de Darren Cahill la Cluj, la Sports Festival. Acolo, cei doi au făcut spectacol alături de alte nume mari din tenisul autohton și mondial: Andrei Pavel, Fabio Fognini, Marius Copil sau Daniela Hantuchova. După meciurile demonstrative de la Cluj, Simona Halep, staff-ul ei și Darren Cahill au venit spre București după ce au traversat Ardealul cu mașina și pe motociclete. 

Darren Cahill, imagini demențiale pe Transfăgărășan! “O experiență grozavă”

Simona Halep a fost pe Transalpina, acolo unde a făcut un popas la una dintre stânele din zonă: ”A stat cam o oră şi jumătate. A mâncat la noi şi s-a simţit bine. A fost asaltată de turişti, care au dorit să se fotografieze cu ea. I-a plăcut la noi, la stână. Ne bucurăm că am avut un asemenea oaspete“, a povestit Marioara Babu, pentru Digi 24.

Darren Cahill a oferit imaginile zilei. El și-a luat cojocul de cioban pe el și s-a pozat și cu turiștii din zonă. Australianul a petrecut o săptămână în România. El a venit la București, acolo unde a asistat la câteva antrenamente ale Simonei. Apoi, cei doi au plecat la Cluj la meciul demonstrativ și au petrecut un mic concediu prin Ardeal.

Australianul a avut și un mesaj la plecarea din țară: “Pe data viitoare, români! O vizită la castelul lui Vlad Dracula, podul minciunilor, o plimbare cu motocicleta prin munți și faptul că am îmbrăcat un cojoc de iarnă este o experiență grozavă într-o țară grozavă. Un mare mulțumesc pentru Simona Halep, Cosmin Hodor, Theo Cercel și Alina Tecșor pentru ogranizarea călătoriei înapoi la București”, a fost mesajul lui Cahill.

Darren Cahill, imagini demențiale pe Transfăgărășan! Și-a luat cojocul de cioban pe el. GALERIE FOTO (2)
Darren Cahill, imagini demențiale pe Transfăgărășan! Și-a luat cojocul de cioban pe el. FOTO: Simona Halep, pe Transalpina

Simona Halep urcă un loc de săptămâna viitoare

Simona Halep nu are un an grozav din punct de vedere sportiv. Nu a obținut niciun titlu în 2019, Halep pierzând ambele finale pe care le-a disputat în această stagiune: Doha și Madrid. Mai mult, Simo a coborât pe locul 8 după ce s-a oprit în sferturi la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat cu un an în urmă.

Totuși, de luni, Simona va urca pe locul 7 fără să joace pentru că Elina Svitolina a pierdut în primul tur de la Birmingham, acolo unde avea de apărat un sfert de finală de anul trecut. Pentru Halep urmează săptămâna viitoare turneul de la Eastbourne, iar din 1 iulie, Simona va participa la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

  • 2 finale a disputat Simona Halep în 2019: Doha și Madrid
  • 4 ani au colaborat Halep și Cahill