Sport

Darren Cahill, revoltat după ‘verdictul’ primit de Simona Halep. “E îngrozitor!”

Darren Cahill este revoltat după vestea pe care a primit-o Simonei Halep în legătură cu celebrul caz de dopaj prin care trece acum jucătoarea de tenis.
01.09.2023 | 19:25
Darren Cahill revoltat dupa verdictul primit de Simona Halep E ingrozitor
Darren Cahill este revoltat după vestea pe care a primit-o Simonei Halep în legătură cu celebrul caz de dopaj prin care trece acum jucătoarea de tenis.
ADVERTISEMENT

După un an de zile de la ultimul meci, Simona Halep a primit un răspuns legat de cazul pe care îl are în ceea ce privește dopajul. Jucătoarea de tenis aștepta în aceste zile să primească un răspuns de la tribunalul independent Sports Resolutions. După aflarea verdictului, Derren Cahill s-a arătat revoltat.

Darren Cahill, revoltat după ‘verdictul’ primit de Simona Halep

După ce Simona Halep a aflat că a fost din nou amânată în cazul de dopaj și nu va primi încă un verdict, Derren Cahill s-a revoltat. Fostul antrenor al jucătoarei de tenis și-a arătat sprijinul româncei printr-un mesaj public pe care l-a postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Încă o amânare. Detaliile acestui caz vor ieși în cele din urmă la iveală, dar indiferent de verdict procesul a fost gestionat îngrozitor de către ITF și ITIA.

Zero grijă sau preocupare pentru sportivă și bunăstarea ei, în timp ce cazul este tărăgănat de aproape 12 luni, fără să fi venit verdictul. Respect programul de testare și procesele corecte, dar acesta a fost oricum, însă nu corect.

ADVERTISEMENT

Simona are dreptul de a merge înainte cu cariera ei și / sau cu viața ei. În acest moment, nu poate face nici una, nici alta. Niciun jucător nu ar trebui să treacă vreodată printr-o serie de amânări precum asta.

WTA, conducerea și consiliul jucătorilor trebuie să se descurce mai bine pentru a se asigura că jucătorii au parte de protecție și dreptul la o judecare mai rapidă. Momentan, nu au niciuna”, a scris Cahill pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Anunț important pentru Simona Halep!

Din păcate pentru Simona Halep, răspunsul nu a fost unul pe măsura așteptărilor ei. Cei de la Sports Resolutions vor mai amâna verdictul în ceea ce privește cazul de dopaj al jucătoarei de tenis. Halep nu va ști nici măcar momentul în care va putea primi o decizie clară.

“Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată. Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci oficial al lui Simona Halep a fost anul trecut în august, la US Open. Atunci a fost și depistată cu presupusa substanță interzisă, roxadustat. Până la aflarea unui verdict clar, jucătoarea de tenis a fost suspendată temporar și nu va mai putea juca.

ADVERTISEMENT
Tags:
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română