Sport

Simona Halep, anunţ în miez de noapte despre verdictul în cazul de dopaj: “Este teribil de dezamăgitor”

Simona Halep este suspendată de un an. Jucătoarea de tenis tot așteaptă un verdict în cazul de dopaj pe care îl are.
31.08.2023 | 22:31
Simona Halep anunt in miez de noapte despre verdictul in cazul de dopaj Este teribil de dezamagitor
Simona Halep este suspendată de un an. Jucătoarea de tenis tot așteaptă un verdict în cazul de dopaj pe care îl are. FOTO: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După un an de zile de la ultimul meci, Simona Halep a primit un răspuns legat de cazul pe care îl are în ceea ce privește dopajul. Jucătoarea de tenis aștepta în aceste zile să primească un răspuns de la tribunalul independent Sports Resolutions.

Anunț important pentru Simona Halep! “Astăzi am aflat că decizia va fi amânată”

Din păcate pentru Simona Halep, răspunsul nu a fost unul pe măsura așteptărilor ei. Cei de la Sports Resolutions vor mai amâna verdictul în ceea ce privește cazul de dopaj al jucătoarei de tenis. Halep nu va ști nici măcar momentul în care va putea primi o decizie clară.

ADVERTISEMENT

“Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată. Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

Ultimul meci oficial al lui Simona Halep a fost anul trecut în august, la US Open, unde a fost și depistată cu presupusa substanță interzisă, roxadustat. Până la aflarea unui verdict clar, jucătoarea de tenis a fost suspendată temporar și nu va mai putea juca până la următoarea decizie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep: “Cred că tenisul s-a schimbat”

Simona Halep a acordat un interviu în care a vorbit despre tenis, despre cazul dopajului și despre ce va urma în cariera sa sportivă. Jucătoarea de tenis vrea să joace, însă trebuie să aștepte decizia celor de la Sports Resolutions. Până atunci, Halep a luat o pauză de la a mai urmări sportul pe care îl practică, însă după finala dintre Muchova și Iga a observat o schimbare în tenis.

“Nu am urmărit tenisul foarte mult în perioada asta. Am văzut finala de la Roland Garros, care mi-a plăcut extrem de mult. O admir foarte mult pe Muchova pentru stilul ei de joc. Parcă e altceva.

ADVERTISEMENT

A fost o plăcere să urmăresc partida. Bineînțeles, Iga este foarte puternică în acest moment și câștigă marea majoritate a meciurilor, e foarte solidă mental și are un joc complet. Cred că tenisul s-a schimbat anul acesta din punct de vedere al forței. Domină mai mult forța decât tehnica din trecut”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

Simona Halep vrea să joace tenis!

Simona Halep este mult mai încrezătoare și vrea să joace tenis: “Sigur că da, o să revin pe teren pentru că îmi place foarte mult să joc tenis în continuare. Am o motivaţie interioară pentru care trebuie să lupt. Acolo îmi e locul, mă voi opri atunci când eu vreau, nu în alte situaţii.

ADVERTISEMENT

A fost brutală viaţa anul acesta. Dar ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Sunt mai stăpână pe mine, mai puterică emoţional. Mi-am dat seama în ce fel sunt unii oameni. Mai am de învăţat din această experienţă neplăcută, dar cred că am învăţat destul.”

ADVERTISEMENT
Tags: