Sport

Seara golurilor fabuloase pe Anfield! Darwin Nunez, reușită stelară în Liverpool – Real Madrid. Courtois și Alisson, gafe de cascadorii râsului. Video

Darwin Nunez a reuşit un gol de cinci stele în startul meciului Liverpool - Real Madrid, manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
21.02.2023 | 22:27
Seara golurilor fabuloase pe Anfield Darwin Nunez reusita stelara in Liverpool  Real Madrid Courtois si Alisson gafe de cascadorii rasului Video
Show total în Liverpool - Real Madrid
ADVERTISEMENT

Liverpool – Real Madrid este şocul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar startul meciului a oferit unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Darwin Nunez a lovit în minutul 4, cu o execuţie care a adus aminte de reuşita lui Rabah Madjer din finala Cupei Campionilor Europeni din 1987.

Darwin Nunez, gol de excepţie în startul meciului Liverpool – Real Madrid

Fanii fotbalului din întreaga lume nu au avut prea mult de aşteptat până la primul gol al meciului Liverpool – Real Madrid. În minutul 4, Mohamed Salah l-a găsit perfect pe Darwin Nunez în careul “galacticilor”, iar acesta a înscris cu călcâiul, o execuţie care l-a luat prin surprindere pe Thibaut Courtois. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI NUNEZ.

ADVERTISEMENT

Reuşita lui Darwin Nunez a devenit imediat virală pe reţelele de socializare. “Ce gol a marcat Nunez”, au notat cei de la ESPN. “A fost de-a dreptul îndrăzneţ ce a reuşit Nunez”, au postat cei de la BT Sport.

Thibaut Courtois, gafă colosală la al doilea gol al lui Liverpool

Real Madrid a fost groggy în primul sfert de oră din Liverpool – Real Madrid, iar Thibaut Courtois a oferit gafa sezonului. La o minge trimisă în careu de unul dintre fundaşii madrilenilor, în minutul 14, portarul belgian a scăpat din control balonul, care i-a atins genunchiul, iar Mohamed Salah a fost imediat pe fază şi a marcat al doilea gol al “cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Liverpool au taxat imediat gafa lui Thibaut Courtois, dar şi-au adus aminte de un episod negru din istoria clubului englez. Pe Twitter, portarul belgian a fost comparat cu Loris Karius, goalkeeper-ul “cormoranilor” care a comis două greşeli uluitoare în finala Ligii Campionilor din 2018, când Real Madrid a câştigat trofeul în dauna echipei lui Jurgen Klopp.

“Nici în cele mai mari coşmaruri ale noastre nu ne puteam imagina o asemenea gafă de la cel unul dintre cei mai buni portari din lume”, nota Antonio Romero, jurnalist AS.

ADVERTISEMENT

Alisson îl concurează pe Courtois la gafa serii în Liga Campionilor

În minutul 36, la un contraatac al lui Real Madrid, mingea a ajuns în careul lui Liverpool, iar Alisson a reuşit s-o comită aproape la fel ca Thibaut Courtois. Brazilianul a vrut să degajeze, însă a şutat în Vinicius şi balonul a intrat în poarta englezilor, care s-au văzut egalaţi, după ce atacantul de 22 de ani reuşise să înscrie şi primul gol al “galacticilor”.

Darwin Nunez, la al patrulea gol consecutiv în Liga Campionilor

Chiar dacă a fost intens criticat de fanii lui Liverpool, Darwin Nunez a ajuns la cel de-al patrulea gol consecutiv în Liga Campionilor. Atacantul de 23 de ani a marcat în meciurile cu Rangers, Ajax şi Napoli, în ultimele trei runde din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Transferat în vara lui 2022, după ce Benfica a încasat 80.000.000 de euro, Darwin Nunez marcase, până la duelul cu Liverpool, 11 goluri în 28 de meciuri. Şase dintre reuşitele uruguayanului au venit în Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: