Fotbal international

David Beckham și familia sa i-au înfuriat pe vecinii aflați în carantină. “Sunt plini de ei și egoiști”

10.04.2020 | 12:10
David Beckham si familia sa iau infuriat pe vecinii aflati in carantina Sunt plini de ei si egoisti
ADVERTISEMENT

David Beckham și familia sa au reușit să îi infurie serios pe vecinii aflați, ca și ei, în carantină în această perioadă în care Marea Britanie luptă din greu să stopeze pandemia de coronavirus.

David Beckham și familia sa, carantină în lux. Stau într-un conac în valoare de 9 milioane euro

Familia Beckham e recunoscută pentru opulența pe care se străduie să o afișeze de fiecare dată, cu precădere pe rețelele de socializare. Și nu a ratat prilejul de a o face și acum, într-un moment atât de critic.

ADVERTISEMENT

Beckhamii și-au ales ca loc de carantină domeniul de la Cotswolds, unde au o casă somptuoasă, în valoare de 9 milioane euro și unde, în mod obișnuit, veneau foarte rar.

Lipsește doar Brooklyn, fiul cel mare, aflat în SUA

Numai că prezența dinastiei Beckham (David, soția sa Victoria, precum și copiii, Romeo 17, Cruz 15 și micuța Harper, 8 ani, a început să irite mult pe vecini.

ADVERTISEMENT

Din grup lipsește tocmai fiul cel mare, Brooklyn, care se află în Statele Unite, alături de prietena sa, Nicola Pelz. SUA ar fi fost, dacă nu exista pandemia de COVID 19, și locul unde s-ar fi aflat acum David Beckham, în calitate de patron al nou venitei în Liga profesionistă de fotbal, Inter Miami.

Cum sunt caracterizați David și familia sa

Însă sosirea lor nu i-a umplut nici de respect, nici de admirație pe localnici, care consideră că familia Beckham este un exemplu elocvent a ceea ce înseamnă să fii plin de tine și egoist.

ADVERTISEMENT

„Afișându-ți frumosul conac de țară pe rețelele de socializare și să ne spui la toți ce minunat te simți tu la țară e o dovadă de lipsă de caracter. Beckhamii și alte celebrități care procedează la fel sunt doar prosti, iresponsabili și insensibili”.

Respectă cu strictețe regulile impuse de autorități

David Beckham și familia sa au urmat cu strictețe toate dispozițiile autorităților, dar nu au fost văzuți niciodată intrând în magazinele sau supermarketurile din zonă.

ADVERTISEMENT

Ei își fac aprovizionarea numai prin comenzi online la marile case din Marea Britanie și își consumă timpul postând pe rețele de socializare multe imagini și clipuri care să scoată în relief bunăstarea lor și măreția locuinței în care stau.

ADVERTISEMENT