Fotbal international

Planul nebun al lui David Beckham! Vrea să construiască un stadion de aproape un miliard de dolari în Miami

23.10.2019 | 13:22
Planul nebun al lui David Beckham Vrea sa construiasca un stadion de aproape un miliard de dolari in Miami
ADVERTISEMENT

David Beckham vrea să facă lucruri formidabile în Major League Soccer, campionatul profesionist nord-american, încă de la bun început. Inter Miami, club pe care îl deţine, va debuta în competiție în mod oficial din sezonul 2020-2021 și pentru a face la Miami o superechipă fostul star al naționalei Angliei este gata să cheltuiască sume inimaginabile.

David Beckham, stadion de un miliard de dolari la Miami

Tabloidul britanic The Guardian scrie că David Beckham vrea să construiască un stadion ultramodern, care să fie gata în 2022 și care va costa aproape un miliard de dolari, mai precis 966 milioane! Lucrările au demarat în forță, se muncește zilnic 12 ore, inclusiv sâmbăta și duminica, peste 250 de oameni fiind angajați în acest scop.

ADVERTISEMENT

Planurile lui David Beckham au fost date în bună parte peste cap datorită faptului că s-a descoperit cotaminări mari cu arsenic și bariu, de 12 ori limita admisă, pe teritoriul locației unde se ridică arena care ar trebui să fie cea mai frumoasă din tot fotbalul din campionatul nord-american, cu acoperiș rabatabil și multe alte facilități de lux.

Va costa aproape un miliard de dolari

A purtat negocieri și cu Jose Mourinho

David Beckham vrea să ia fața din toate punctele de vedere cu clubul său, pe care îl dorește a fi o franciză rentabilă. A purtat negocieri cu mai multe nume mari pentru postul de antrenor, inclusiv cu Jose Mourinho și nu se va lăsa până nu va reuși să convingă un tehnician de top să vină la Inter Miami.

ADVERTISEMENT
Argentinienii Pellegrini și Carranza sunt primele achiziții

Și lotul va trebui să cuprindă multe nume sonore, Beckham făcând sondaje pe lângă multe dintre VIP-urile din fotbalul european, inclusiv Leo Messi, dar, deocamdată nu a reușit încă să convingă vreun jucător din top 10 să spună da. A obținut doar semnătura a două talente argentiniene, ambii 19 ani: Mattias Pellegrini și Julian Carranza, însă planurile lui David merg mult mai departe.

Ce prim unsprezece își dorește Beckham

În iulie 2019 The Sun alcătuia un posibil prim unsprezece, alcătuit din jucătorii doriți de David Beckham, doar unul dintre ei, Sergi Busquets, părând a fi greu de realizat: Hart – valencia, Moreno, G. Cahill, Coentrao – Rodriguez, Busquets, Guarin – Pellegrini, Carranza, Walcott. Deloc rău, pentru început.

ADVERTISEMENT