Life

David Măruță are emisiune la radio. Ce prezintă băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

12.05.2021 | 18:12
David Maruta are emisiune la radio Ce prezinta baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta
David Măruță are emisiune la radio. Ce prezintă băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

David Măruță explorează de ceva vreme Internetul în mare siguranță, motiv pentru care acum are propria emisiune la radio. Băiatul cântăreței Andra și al lui Cătălin Măruță prezintă un fel de podcast alături de o fetiță de vârstă apropiată. 

Fiul vedetelor face parte dintr-un proiect lansat în data de 6 mai de postul de radio Itsy Bitsy, dedicat celor mici și părinților. Este vorba de un plan care este realizat împreună cu Asociația ADFABER (ONG axat pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei).

ADVERTISEMENT

Emisiunea se numește „Eroii Internetului” și este distribuită pe post în fiecare zi. David Măruță și Carina Dăneţiu povestesc zilnic lucruri foarte interesante despre partea bună a spațiului virtual, temele fiind unele diverse.

Andra și Cătălin Măruță, mândrii de David. Fiul lor are propriul podcast la radio

David Măruță și Carina Dăneţiu pot fi auziți la radio la orele 7:25, 14:55 și 19:55, cei doi copii fiind absolvenți ai Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy, un proiect în care cei mici fac cursuri de radio.

ADVERTISEMENT

„Le vorbesc copiilor despre cum pot naviga online în siguranță, în noua emisiune Eroii Internetului”, este mesajul care apare pe pagina de socializare a postului de radio.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță are deja trei podcast-uri până acum, subiectele propuse de el și de colega sa fiind legat de veștile pe care cei mici le răspândesc pe rețelele de socializare sau dacă sunt influențe pozitive atunci când navighează în online.

ADVERTISEMENT

Un alt subiect abordat de David Măruță și Carina Dănețiu este legat de momentul în care le sunt cerute adresele atunci când sunt în mediul virtual. Acestea nu se oferă niciodată, spun cei doi, indiferent dacă ești copil sau adult.

Proiectul este realizat pentru siguranța copiilor care navighează pe Internet, David Alexandru Măruță iubind foarte mult radioul. Băiatul în vârstă de 10 ani adoră să-și petreacă timpul cu familia sa, alături de care joacă „Nu te supăra, frate” sau „Twister”.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță vizionează foarte multe filme alături de fiul și de fiica lor, Eva. Cei mici au parte de foarte multe activități în aer liber, David mărturisind la un moment dat că îi place să se plimbe cu bicicleta sau să înoate.

De asemenea, băiatul adoră să se joace cu animalele și să picteze. Totodată, îi plac mașinile, iar dacă ar avea o magie cu care să schimbe lumea, ar vrea să reducă poluarea sau să înlocuiască mașinile pe benzină cu cele electrice.

David Măruță este foarte activ pe rețelele de socializare și are conturi deschise pe Youtube, Instagram, Facebook și Tik Tok. Băiatul este urmărit de foarte mulți copii de vârsta lui și nu numai.

Spre exemplu, contul de Instagram are aproape 84 mii de urmăritori, în timp ce pagina de Facebook are și mai multe persoane active.

ADVERTISEMENT