Sport

David Miculescu, la FCSB! Noua ofertă a lui Gigi Becali a fost acceptată de UTA. Patronul confirmă. Update exclusiv

David Miculescu este foarte aproape de a semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a mărit sâmbătă oferta transmisă celor de la UTA. 1,3 milioane de euro este suma pe care arădenii nu au putut-o refuza.
30.07.2022 | 14:02
David Miculescu la FCSB Noua oferta a lui Gigi Becali a fost acceptata de UTA Patronul confirma Update exclusiv
David Miculescu este marea lovitură pe care Gigi Becali o pregătește pentru FCSB. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
30-07-2022
13:32

Gigi Becali confirmă transferul lui Miculescu la FCSB: "Miercuri e pe teren în cupele europene"

Gigi Becali confirmă transferul lui David Miculescu de la UTA, așa cum a anunțat FANATIK. Patronul FCSB spune că jucătorul va putea fi folosit în partida de miercuri, contra celor de la Dunajska Streda.

“Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene”, a declarat Gigi Becali pentru Gsp.

Transferul lui David Miculescu la FCSB este aproape rezolvat. Gigi Becali făcuse vineri o ofertă de 900.000 de euro plus un jucător, așa cum a anunțat FANATIK, pe care UTA a respins-o. Astăzi, patronul FCSB a mărit substanțial și decisiv propunerea.

David Miculescu, la FCSB! UTA a acceptat oferta de 1,3 milioane de euro venită din partea lui Gigi Becali

1,3 milioane de euro este suma propusă sâmbătă de Gigi Becali, așa cum a aflat FANATIK. Sumă care a primit undă verde de la Arad pentru a putea discuta cu jucătorul. În următoarele zile se vor rezolva și aceste negocieri, date fiind semnalele primite de Becali din partea reprezentanților jucătorului.

ADVERTISEMENT

Din cele 1,3 milioane de euro pe care le oferă Gigi Becali, UTA va încasa 60 de procente. Celelalte 40 de procente sunt deținute de terțe persone, printre care impresarul Cătălin Sărmășan. Acesta va purta ultimele negocieri cu Becali, înainte care jucătorul să își pună semnătura pe contractul cu FCSB.

Miculescu avea o clauză de reziliere de 1,7 milioane de euro, iar arădenii au susținut inițial că jucătorul va pleca doar dacă se achită această sumă. În cele din urmă, UTA a acceptat propunerea care s-a apropiat de suma de reziliere.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, deja într-o formă excelentă! A marcat două goluri pentru UTA în partida cu Petrolul

David Miculescu vine la FCSB pentru a acoperi golul uriaș lăsat prin cedarea golgheterului echipei, Florin Tănase. Miculescu, 21 de ani, are toate motivele să fie încrezător. A început foarte bine campionatul, cu două goluri spectaculoase marcate în runda a 2-a, în partida UTA – Petrolul 2-0.

David Miculescu este cotat la 1,2 milioane de euro de Transfermarkt.de, dar cota sa va crește cu siguranță în următoarea perioadă. Este un jucător care și-a demonstrat din plin calitățile la nivelul Ligii 1. Are, de asemenea, 4 selecții și un gol la selecționata U21 a României.

ADVERTISEMENT

David Miculescu este produsul celor de la UTA, iar pasul spre echipa mare îl făcea în 2018, când arădenii erau încă în Liga 2. A jucat în total 105 partide pentru UTA, cu 13 goluri marcate în primul eșalon și alte 3 în cel de-al doilea.

Negocierile pentru David Miculescu au avansat foarte repede după ce FCSB l-a cedat pe Florin Tănase în China

David Miculescu este o mai veche țintă a lui Gigi Becali, dar patronul FCSB a sperat că îl poate lua din postura de jucător liber de contract. A renunțat la ideea unui transfer după ce fotbalistul a prelungit cu UTA.

ADVERTISEMENT

După cedarea lui Florin Tănase în China, care aduce minimum 3 milioane de euro în conturile FCSB, Gigi Becali a revenit pe pista Miculescu. Iar negocierile au avansat în mare viteză. Atilla Brosovszki, managerul UTA, îl anunța vineri pe Becali că trebuie să se apropie mai mult de clauza de reziliere.

“Suma de transfer este trecută în contract și este suma pentru care Miculescu poate pleca de la UTA. Este o clauză în contract. Dacă ne întâlnim mai spre Arad, spre 1,7, atunci putem discuta, dar deocamdată David este vândut când se plătește clauza de 1,7 milioane”, a spus Attila Brosovszki, managerul general de la UTA, la ProArena.

Mihai Stoica fusese informat că negocierile pentru Miculescu erau aproape rezolvate. “Ar trebui să ne și ajute în Europa”

Mihai Stoica anunțase încă de vineri seară că progresele pentru David Miculescu sunt uriașe. Gigi Becali și-a dorit foarte mult să rezolve transferul, mai ales că are mare încredere în jucător.

“Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă. Şi dacă se face, se face în timp util și ar trebui să ne şi ajute în Europa. Cei care au drepturile lui Miculescu ştiu dacă suntem mai aproape. Gigi mi-a spus că s-a cam înțeles cu UTA.

Cu un jucător care nu e în ultimele 6 luni de contract nu ai voie să vorbești înainte de a te înțelege cu clubu. Nu zic că Miculescu ar refuza, dar nu s-a discutat”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.


(P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT