Life

De ce a ajuns Ileana Sterp la medic în Spania. Sora lui Culiță și fiul acesteia au fost consultați: „Ne rugăm la Dumnezeu”

De ce a ajuns Ileana Sterp la medic în Spania. Sora lui Culiță Sterp a fost consultată de un specialist, la fel și fiul acesteia. Ce au aflat cei doi.
30.10.2023 | 19:55
De ce a ajuns Ileana Sterp la medic in Spania Sora lui Culita si fiul acesteia au fost consultati Ne rugam la Dumnezeu
De ce a ajuns Ileana Sterp la medic în Spania. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De ce a ajuns Ileana Sterp la medic în Spania. Atât sora lui Culiță Sterp cât și fiul acesteia au mers la un spital din cauza problemelor de sănătate.

De ce a ajuns Ileana Sterp la medic în Spania

Ileana Sterp a ajuns la medic în Spania. Aceasta a fost cu soțul ei într-o scurtă vacanță. A profitat să meargă la un doctor de acolo legat de o problemă pe care o are de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp a povestit că are probleme cu un ochi de trei ani. Niciun medic din România nu a putut până acum să-i spună ce este și ce tratament să ia.

„Am revenit să vorbesc un pic cu voi până termin de călcat hainele, despre consultația la medicul din Spania, din Madrid și ce am rezolvat acolo și ce mi-a zis. Mulți dintre voi știți că eu am aici la ochi o pată, o ciupercă…

ADVERTISEMENT

Nici nu știu exact ce este, care nu mai dispare de aproape trei ani și am fost la mulți doctori dermatologi, mi-au făcut și toate testele de alergii… nimic nu m-a ajutat până acum. Am mers la acest doctor în Spania cu gândul că voi găsi o rezolvare”, a povestit Ileana Sterp.

Ce i-a spus medicul spaniol

Așa că a decis să vadă un specialist din afară țării și iată că a primit și răspunsul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Vedeta de pe rețelele sociale a primit o cremă drept tratament temporar. Ea a aflat că și ceaiul de musețel este bun pentru infecția sa. De asemenea, Ileana Sterp a aflat și că va putea scăpa de problemă doar cu tratament cu laser!

„Am fost uimită pentru că mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor dermatolog din România, și anume că îmi dă o cremă pe care să o folosesc doar două zile. Nu am voie mai mult, ca să tratez cumva eczema de la suprafață, și că ceaiul de mușețel este foarte bun”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Și fiul vedetei a mers la medicul spaniol din cauza dermatitei sale. Și micuțul acesteia a primit o cremă cu care să se dea pe corp.

„Ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute să ne treacă aceste două probleme, în special pentru Damir(n.r fiul ei)”, a spus Ileana Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: