Life

De ce a lipsit Viviana Sposub de la Dimineața cu noi: „Am ajuns la fosta Poliție. Știți unde sunt?”

De ce a lipsit Viviana Sposub de la Dimineața cu noi în ediția de vineri. Prezentatoarea de la Kanal D a precizat care este motivul pentru care a trebuit să plece din București.
24.06.2022 | 15:10
De ce a lipsit Viviana Sposub de la Dimineata cu noi Am ajuns la fosta Politie Stiti unde sunt
De ce a lipsit Viviana Sposub de la Dimineața cu noi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a lipsit din ediția de azi a emisiunii Dimineața cu noi. Vedeta a intrat în direct și a explicat de ce nu a fost prezentă.

De ce a lipsit Viviana Sposub de la Dimineața cu noi

Viviana Sposub a explicat care este motivul pentru care nu a putut ajunge la emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Bursucu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a mărturisit că are un motiv bine întemeiat pentru care nu a putut merge la muncă. Viviana Sposub a mers să își facă buletinul, acasă, în Botoșani, de unde este ea, de fapt.

Prezentatoarea TV a recunoscut că nu a mai fost pe meleagurile natale de mai bine de un an și acum a fost nevoită să meargă.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la fosta Poliție. Știți unde sunt? Sunt la liceul meu. Mă simt ca în vacanță. M-au oprit foști colegi, rude, oameni, m-am bucurat să îi revăd. Nu am mai fost în Botoșani de un an.

Adevărul e că de dimineață am tot umblat, am treabă cu actele, se face o schimbare la față, îmi refac buletinul”, a spus aceasta, la emisiunea Dimineața cu noi.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, buletin de Botoșani deși stă în București

Viviana Sposub a declarat că nu a găsit pe nimeni care să o ia în spațiu, așa cum se face pentru cartea de identitate, așa că nu a avut altă oportunitate decât să meargă acasă, acolo unde se află toată familia ei.

„Am vrut neapărat să am buletinul pe Botoșani, aici e toată familia mea și nici nu a vrut nimeni să mă ia în spațiu.

ADVERTISEMENT

Eu am aruncat o vorbă, dar voi nu m-ați luat în serios. Imediat fac poza, mi-am luat bilet, sunt prima, urați-mi să-mi iasă poza bine”, a spus Viviana Sposub în cadrul emisiunii de vineri dimineață.

ADVERTISEMENT