News

De ce a ucis-o, de fapt, Loredana pe Alina. Familia victimei, dezvăluiri după crima din Mangalia

De ce a ucis-o Loredana pe Alina? La această întrebare se caută răspuns în aceste zile după crima din Mangalia. Familie victimei spune că știe motivul.
08.08.2023 | 20:45
De ce a uciso de fapt Loredana pe Alina Familia victimei dezvaluiri dupa crima din Mangalia
De ce a ucis-o Loredana pe Alina. Reacția familiei victimei după crima din Mangalia. Sursa foto: capturi Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce a ucis-o Loredana pe Alina? Anchetatorii și cei care le-au cunoscut pe cele două fete caută în continuare răspuns la această întrebare. Între timp, familia victimei vine în spațiul public cu dezvăluiri mai puțin știute despre relația dintre cele două tinere.

De ce a ucis-o Loredana pe Alina. Reacția familiei victimei după crima din Mangalia

Marți, 8 august, a fost o zi extrem de importantă în cazul crimei din Mangalia, acolo unde Loredana, o tânără de 18 ani, și-a ucis colega de cameră, pe Alina, de o vârstă similară.

ADVERTISEMENT

În spațiul public au apărut declarații atât din partea rudelor Alinei, cât și din partea mamei suspectei de crimă. Mama acesteia din urmă nu-și poate explica această dramă și afirmă că fiica ei și Alina erau foarte bune prietene.

În schimb, rudele fetei ucise fac o serie de mărturii care, spun ele, ar putea explica gestul necugetat al Loredanei. Mătușile Alinei dezvăluie lucrurile care se întâmplau între nepoata lor și cea care i-a luat viața.

ADVERTISEMENT

Alina ar fi fost ucisă din invidie de către cea mai bună prietenă a sa, acuză una dintre mătușile tinerei de 18 ani. Femeia mai dezvăluie că patronul hotelului unde cele două fete lucrau știa de conflictul dintre ele dar nu a făcut nimic pentru a remedia problemele. Motivul: bărbatul era mult mai apropiat de Loredana.

”Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu…”, spune una dintre mătușile fetei, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mătușa Alinei: ”Loredana o agresa”

În timp ce mama Loredanei spunea că fiica ei nu este o fată violentă, rudele Alinei o contrazic. O altă mătușă spune că Loredana o agresa mereu, iar patronul hotelului unde erau angajate știe.

Alina s-a dus și s-a plâns la patron că Loredana o agresează pe Alina, vine noaptea în cameră și face scandal și patronul nu a băgat-o în seamă pe Alina. Era o fată foarte cuminte, se ducea la școală, venea la timp acasă.

ADVERTISEMENT

A fost o fată de nota 10. Știa mereu ce să facă în cameră, ordine, curățenie. Ea mai fusese și anul trecut la muncă. Și o întrebau femeile de acolo de ce nu o ajută și Loredana. Dar ea nu voia”, spune ruda fetei ucise.

ADVERTISEMENT
Tags: