Life

De ce e bine să dai cu oțet pe la tocurile geamurilor. Te scapă de o problemă mare pe timp de vară

De ce e bine să dai cu oțet pe la tocurile geamurilor. Acesta te poate scăpa de o foarte mare problemă existentă pe timp de vară.
22.06.2023 | 14:40
De ce e bine sa dai cu otet pe la tocurile geamurilor Te scapa de o problema mare pe timp de vara
De ce e bine să dai cu oțet pe la tocurile geamurilor. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce este bine să dai cu oțet pe la tocurile geamurilor. Acest truc poate să te scape de o problemă foarte mare pe timp de vară.

De ce e bine să dai cu oțet pe la tocurile geamurilor

Un truc foarte bun pe timp de vară este să dai cu oțet pe la tocul geamurilor. Explicația din spatele acestuia este una foarte simplă. Acesta te poate ajuta să scapi de insectele enervante care vin la fereastră și apoi intră în casă.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai de făcut este să amesteci 150 ml de apă cu 150 ml de oțet. Pune-le într-o sticlă cu pulverizator și apoi poți să dai cu acest amestec pe la tocurile ferestrelor.

Cel mai bine ar fi să faci acest lucru atât la interior, cât și la exterior pentru a fi protejat cât mai bine de țânțari și alte insecte. Acestea nu suportă mirosul de oțet și vor evita să mai vină pe la ferestrele tale.

ADVERTISEMENT

Ce alte trucuri cu oțet mai poți folosi

Oțetul este foarte folositor la tine în bucătărie și nu numai. Acesta poate fi folosit pentru a curăța aproape toată casa, în afară de trucul cu oțet la tocurile geamurilor. Poți să cureți chiuveta din bucătărie cu oțet diluat în apă.

De asemenea, poți să dezinfectezi blaturile de bucătărie. Oțetul este foarte bun și pentru a curăța aragazul pentru că este acid și poate să elimine grăsimea mai rapid.

ADVERTISEMENT

Oțetul poate fi folosit și pentru curățarea podelelor de lemn atunci când este diluat în multă apă. Acesta poate fi folosit inclusiv în mașina de spălat atunci când speli prosoape, pentru că le va face foarte pufoase la atingere.

Oțetul poate fi folosit și pentru hainele colorate pentru că le va menține culorile vibrante. Partea bună este că acestea nu vor mirosi a oțet după aceea.

ADVERTISEMENT

Și muștele sunt alungate de folosirea oțetului, așa că poate fi folosit și pentru a le ține departe de casa ta.

ADVERTISEMENT