Life

Trucul pe care doar gospodinele cu experiență îl știu. De ce e bine să pui sare în apa pentru mop

Pontul util pe care foarte puține femei îl cunosc. Care este motivul pentru care se adaugă sare în apa pentru spălarea podelelor.
10.02.2023 | 19:02
Trucul pe care doar gospodinele cu experienta il stiu De ce e bine sa pui sare in apa pentru mop
Pontul util pe care foarte puține femei îl cunosc. Care este motivul pentru care se adaugă sare în apa pentru spălarea podelelor. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trucul pe care doar gospodinele cu experiență îl știu. De ce e bine să pui sare în apa pentru mop. Soluția te va ajuta să scapi de foarte multe probleme și va ține la distanță praful și murdăria o perioadă mai lungă.

Pontul util pe care foarte puține femei îl cunosc. Care este motivul pentru care se adaugă sare în apa pentru spălarea podelelor

Sarea este un ingredient minune care se regăsește în toate bucătăriile, puține femei știind că este un produs genial pentru curățarea podelelor. Pune acest ingredient în apa de la mop împreună cu soluția preferată.

ADVERTISEMENT

Adaugă două linguri de oțet și înmoaie mopul în găleată pentru aproximativ 15 minute. Folosește spălătorul pentru pardoseli și în numai câteva minute casa ta va străluci de curățenie.

Petele, urmele și murdăria vor fi îndepărtate cu mare ușurință și nu va fi nevoie să clătești sau să dai cu mopul de mai multe ori pe podele, gresie sau linoleum.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, metoda care include sare nu este doar foarte ușor de utilizat, ci te va ajuta să economisești timp.

De ce se pune sare în colțurile din casă

Pe de altă parte, sarea e bine să fie presărată pîn colțurile din locuință pentru a ține la distanță energiile negative și pentru a atrage bunăstarea și belșugul. Se toarnă câte o lingură începând de la ușa de la intrare.

ADVERTISEMENT

Se lasă să acționeze timp de 7 zile, urmând să fie adunată cu o mătură nouă, de paie, de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă. Sarea nu se aruncă în coșul de gunoi, ci în toaletă.

„Ca să ai belșug, să fii protejat și de hoți și de ochi răi, presari sare pentru bunăstare pe pragul ușii, la intrare. Sunt oameni care mai pun și sub covorașul de la ușa.

ADVERTISEMENT

O altă superstiție spune că, dacă te muți într-o casă nouă, ar fi bine să fie într-o zi de vineri sau sâmbătă, ori într-o zi ploioasă. Fiecare picătură de ploaie reprezintă o moneda care pică, deci ești norocos.

Îmi tot spunea cineva înainte și am învățat când m-am căsătorit: dacă plouă la nuntă voastră, să știți că veți fi niște oameni norocoși”, a declarat Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: